Zobacz pełną wersję : Poznań - dobry lab
Czy ktos moze polecic godny zaufania lab w Poznaniu?
Mogę polecić Foto Albert na os Oswiecenia 23, mały labik w bloku. Tel 8773914. Mozesz sie na mnie powolać.
ja wolam w labie foto-viva (kupiec poznanski)
www.fotoviva.pl
wolaja terminowo i imho calkiem dobrze jakosciowo. zrezygnowali z wolania slajdow niestety.
lab firmowany przez Konice-Minolte (wiem, ze to prawie grzech), na wierzbiecicach na wysokosci przystanku tramwajowego "10" w kierunku pksu. polecam ze wzgledu na m.in. dobry papier, formaty do a2 i skanowanie negatywow. Poza tym bardzo przyjemna obsluga.
Ja filmy wywołuję we fotomie na Półwiejskiej (Fuji), jak dla mnie jakość mają zajebistą, od kilku lat u nich robię i na prawdę są godni polecenia. Dobry papier stosują przede wszystkim i czyste, ostre prace dają... pozdr
Ijon Tichy
20-10-2005, 04:35
Ja filmy wywołuję we fotomie na Półwiejskiej (Fuji), jak dla mnie jakość mają zajebistą
Potwierdzam, są naprawdę OK.
Mogę również polecić punkt FotoPietura na Wierzbięcicach koło kina "Wilda" (również FUJI).
Zakładam, że wszyscy wypowiadają się na temat C-41.
Ja ostatnio szukam w Poznaniu dobrego punktu, gdzie mógłbym wywołać czarno-białe negatywy typu 135. Czy ktoś z Was mógłby coś polecić w tym względzie? Słyszałem, że fotodura na Ratajczaka się tym zajmuje, czy są godni zaufania?
Zoidberg
20-10-2005, 11:12
Dobry papier stosują przede wszystkim i czyste, ostre prace dają... pozdr
A mógłbyś podać ceny? Często bywam w Poznaniu
Ja ostatnio szukam w Poznaniu dobrego punktu, gdzie mógłbym wywołać czarno-białe negatywy typu 135.
Jak w koreksie to moge wywolac.
ostatnio we fotomie bralem odbitki 10x15 za 0,99 zł - 10% upustu. Mają w sumie drogo jak porównać z innymi, ale ja wolę przepłacić i mieć dobrą fotę. pozdr
[ Dodano: Czw 20 Paź, 2005 ]
maja chyba na stronie cennik www.fotoma.pl
[ Dodano: Czw 20 Paź, 2005 ]
oo sprawdzilem za 89 groszy juz są :)
Ijon Tichy
24-10-2005, 19:06
Ja ostatnio szukam w Poznaniu dobrego punktu, gdzie mógłbym wywołać czarno-białe negatywy typu 135.
Jak w koreksie to moge wywolac.
Niestety, nie jestem w stanie dostarczyć w koreksie. Dzięki za ofertę pomocy :)
Od kiedy zobaczyłem dobrze odbite zdjęcia z Noritsu to odbitki z Frontiery spadły w moim rankingu.
a poznaniu gdzieś jest norits?
a poznaniu gdzieś jest norits?
Mogę polecić Foto Albert na os Oswiecenia 23, mały labik w bloku. Tel 8773914. Mozesz sie na mnie powolać.