Zobacz pełną wersję : Zadania Tematyczne #176 - Światła miasta
Autorem tematu jest lukasz_kk
"Światła miasta"
Regulamin : REGULAMIN - Zadania tematyczne (http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?p=3495411#post3495411)
Prace prosze wysyłać na maila:
[email protected]
Termin nadsyłania prac: 10.02.2022 r. o godzinie 21.00
Wyłonienie zwycięzcy - 3 dni
Dogrywka w przypadku remisu - 1 dzień
Informacja: zdjęcia przesłane od osób nie będących użytkownikami Forum, NIE będą brane pod uwagę w głosowaniu.
I pamiętać o rozmiarach! Oraz maseczkach, w obecnych czasach. :mrgreen:
INFO, ważne, czytać. Maksymalny rozmiar to 1600 (poziom) x 1200 (pion), czyli jak w Kreciogrodzie. :D
To tak, żebyście się nie mylili przy eksporcie zdjęć. ;)
INFO, ważne, czytać cześć druga: nie zapomnijcie się podpisać. O.
INFO, ważne, czytać cześć trzecia: NIE ZOSTAWIAĆ ZNAKÓW WODNYCH NA ZDJĘCIACH! No.
Może być ciekawie. Dex, dawaj pójdziemy na wieczorny plener pofocić światła miasta :D
https://c.tenor.com/t46BDKbkMIUAAAAd/spongebob-squarepants-scared.gif
Nie strachaj się, nie gryzę! Nie wincyj niż raz.
Nie wincyj niż raz.
Co raczej nie jest pocieszeniem, jeśli potrafisz odgryźć łeb na jedno kłapnięcie, albo w tętnice trafisz. xD
tbogdanowicz
03-02-2022, 12:44
Przynajmniej śmierć nadejdzie szybko :twisted:.
siemalysy
03-02-2022, 19:31
Robiłem kiedyś zdjęcie w stylu tego tematu. Muszę je odszukać :)
Jak chyba każdy, więc mamy nadzieję, że będzie duuużo zgłoszeń. ;)
siemalysy
03-02-2022, 19:37
O to to :)
lukasz_kk
03-02-2022, 20:44
Jakby co, to przyświecała mi myśl, żeby nie utrudniać ;) Przez co chcąc wziąć udział, muszę udać się w plener :D
Dex tym razem Ci nie popuszcze xD
https://c.tenor.com/M6MkMfBBDjcAAAAC/afraid-scared.gif
Dex, Dex, Dex, Dex, Dex, Dex. :mrgreen:
Wylaz spod tej koldry, plener czeka.
Robilem zawieszenie i silnik, mozna jechac 3x szybciej.
Wind Mill
03-02-2022, 21:52
Wylaz spod tej koldry, plener czeka.
https://c.tenor.com/M6MkMfBBDjcAAAAC/afraid-scared.gif
Teraz rozumiem ten strach. :mrgreen:
Wiedział, co się kroi...
O, Krecie. Wiatracze chyba też zainteresowany. :lol:
Tylko pamiętaj: po jednej nerce i kawałku wątroby!
:lol:
Czlowiek chce dobrze - zle, chce zle - jeszcze gorzej i wez tu im podpasuj xD
Na foty nie ma komu wychodzic...
¯\_(ツ)_/¯
Musisz użyć uroku i godności osobistej. Dobry młotek też się przyda. ;)
Thor by sie przydal w takim wypadku.
Spróbuj przywołać, a nuż... ;)
Nie można, bo do tego jeszcze hamulce trzeba zrobić.;-)
Krety się hamulcami nie przejmują. ;)
Mówisz, że Krety nie mają hamulców?;-)
Ta, i nie widzą w tym problemu. ;)
Wind Mill
04-02-2022, 07:14
Chyba można ogólnie stwierdzić, że krety nie widzą? Problemu w niczym? :mrgreen:
Aleee... Kret co foci? Mutant jakiś? :rolleyes::shock:
Tylko pamiętaj: po jednej nerce i kawałku wątroby!
:lol:
Nie wiem czy moje sie na coś zdadzą :roll: chyba, że jako podręcznikowy przykład jak nie traktować swojej wątroby.
crusiek jakbyś planował ten wypad, to chętnie się podłączę jak termin przypasuje, jeśli można oczywiście. :-)
Planowalem ale nie patrzylem na pogode jeszcze nawet xD
Mozna by cyknac nocnie np gore gradowa, pacholka, czy tez co innego ale zstanawiam sie czy z dolu nie fajnie by bylo oliwskie towery przy hali olivia ciachnac na dlugim czasie...
Zapowiadają jakieś deszcze, więc może być różnie :-) Ja chętnie na jakąś "nowoczesność" bym się wybrał, bo małe tego u mnie. :-)
siemalysy
05-02-2022, 14:36
U nas jeszcze nie pada.
Zapowiadali i straszyli wiatrem, a na razie nie wiało mocno. Może nad ranem dmuchnęło bardziej. Żałuję, że zaufałem ostrzeżeniom i prognozom. Miałem dziś jechać w góry, ale zrezygnowałem. Może za tydzień będzie lepiej ;)
Darth Dexa gdzieś wcięło (cóż, zapiątek :mrgreen:) więc pocieknę, że na skrzynce 1. Autor post wyżej. ;)
Noooo, to teraz moge wpaść jak będe zaczynał głosowanie ^^
siemalysy
06-02-2022, 23:36
Darth Dexa gdzieś wcięło (cóż, zapiątek :mrgreen:) więc pocieknę, że na skrzynce 1. Autor post wyżej. ;)
Raz nie zawsze :-D
Caly czas deszcze... do czwartku, chyba trzeba tym razem znowu do szuflady zerknąć...
eMGie patrzę na ventusky, patrzę za okno, dzisiaj jest jakieś pieruńskie okno pogodowe, to co, może o 18:00 / 19:00 w okolicach gradowej ? :) A potem gdzie wiatr poniesie :D
Powinienem dać radę, tak bliżej 19 :-) Gradowa może być na początek.
OK, będę smsować później :)
Oki, kurcze tak dawno nie robiłem zdjęć, że pewnie wszystkie aku są puste :-)
Włochaty kierowniku, jak tam sytuacja na skrzynce ?
Dwie prace ;) masz szanse na podium panie kierNornique'u :D
Dziękuję szanowny panie kierowniku i klaniam sie nisko calujac stópki [emoji846]
Znowu się nie wyprostujesz. :roll:
I jeszcze jakiś dziwny fetysz z tymi stopami masz...
Jak sie nie wyprostuje.
O kurza twarz...
siemalysy
07-02-2022, 19:44
Jak się nie wyprostuje, to będzie się drapał po krecich pazurkach bez schylania :-D
No jakiś to plus jest. ;)
Dziękuję szanowny panie kierowniku i klaniam sie nisko calujac stópki [emoji846]
Eeee, no tak to nie trzeba. Wole klasyczne "high five" albo "paw five"* :D Tylko z Tobą to może nie aż tak high bo nie sięgne xD
*zamiast dłoni jest psia/krecia/miodożerowa/etc. łapka ;)
Jak tam polowanie na światła miasta crusiek eMGie? :roll:
Polowanie było GRUBE! ale nie obyło się bez strat! eMGie, jak tam karta i obiektyw?
Tak sobie :-) ale jeszcze nie oglądałem rezultatów. W dodatku nie obeszło się bez strat w sprzęcie, właśnie wstawiłem post do działu sewis :-)
- - - - kolejny post - - - - - -
Karta i tak była stara, ten obiektyw mnie martwi, może ktoś się odezwie w temacie na serwisie, zobaczymy. :-)
No i zimno było :) i wiało... :D
Tak sobie :-) ale jeszcze nie oglądałem rezultatów. W dodatku nie obeszło się bez strat w sprzęcie, właśnie wstawiłem post do działu sewis :-)
Karta i tak była stara, ten obiektyw mnie martwi, może ktoś się odezwie w temacie na serwisie, zobaczymy. :-)
Ale to co zrobiłeś to masz n karcie ?
Tak, mam. Wszystkie zdjęcia robiłem na tej dobrej, padła druga, którą włożyłem na koniec na kilka ostatnich fotek, ale te co się zapisały to są.
Tam gdzie byliśmy to sporo remontów (dawno w centrum nie bylem) , wcześniej na górce tak wiało, ze mój kreci statyw dygał jak osika, to co chciał eMGie to niepodświetlone, wiec ogólnie trochę nie po nosku poszło i potem się już nie chciało jeździć dalej, dlatego pokrążyliśmy sobie w okolicy Forum.
Tak więc grubo i z pompą :D
Polowanie było GRUBE! ale nie obyło się bez strat! eMGie, jak tam karta i obiektyw?
To mam nadzieje, że cosik tam do zabawy podrzucicie polowańcownicy ;)
Ojjjj :|
Cos tam wyslalem, jakbym sie powtorzyl to dajcie znac wysle co innego...
Ktoś dorzuci jeszcze jakieś światełko?
Powinienem coś wysłać, może wieczorkiem.
Dex kierowniku szanowny w stopki calowany wyslij zapro eMGie do grupy NEPTUNA xD
eMGie Ty to musisz wysłać :D polowaliście z Nornique'iem na światełka, są świadkowie, są dowody, są ryby i martwa nornica, nie ma totamto :mrgreen:
Dex kierowniku szanowny w stopki calowany wyslij zapro eMGie do grupy NEPTUNA xD
To chyba samemu trzeba sie dodać do grupy a ja moge przyklepać ;) bo nie widze bym mógł dodać kogokolwiek :roll:
Ach, racja, zapomniałem już. eMGie przez panel usera wybierz dołącz do NEPTUNa: https://forum.nikoniarze.pl/profile.php?do=editusergroups
Trzeba trochę rozruszać towarzystwo :)
Ja mam Władze Moc Potęgę by kogoś wywalić xD [sprawdzone na sucho przed chwilą :mrgreen: na użytkowniku z czarnym glebokopaczem]
Oki, nie znalazłem tego wcześniej.
Hmmmm:
Akceptuj
Odmowa
Ignoruj
Co by tu kliknąć
https://c.tenor.com/TtGxjjybpkoAAAAM/thinking-patrick.gif
Klikaj pierwsze z brzegu :-)
https://c.tenor.com/8TsyGKoXGVIAAAAM/spongebob-squarepants-spongebob.gif
Nawalasz tym komputerem o biurko i potem zdziwienie, że coś nie działa...
xD
Chyba zadziałało, jest w grupie :D
Czyli trzaskanie kompem przyniosło pozytywny skutek :mrgreen: a Nornique moredrca i pożeracz rybek z piaskiem i nornic się czepia :D
Mnie tylko szkoda biurka xD
Potem trzeba ścierać, wyrównywać, bejcować lakierować... polerować xD
No roboty więcej niż to warte xD
I wycierać resztki tego coś tam zmasakrował :roll:
https://media.giphy.com/media/O9aMrAL8YV5Zl5ioNX/giphy-downsized-large.gif
"W ten sposób spragniony krwi Kreciołakownik zabija kolejną nieszczęsną ofiare swoich okrutnych zwierzęcych żądz" czytała Krystyna Czubówna
Trzeba trochę rozruszać towarzystwo :)
Już byli tacy co też chcieli rozruszać i na tym się skończyło :-P
Jak towarzystwo bedzie szukalo powodu a nie sposobu, to żadna sila tego nie ruszy xD.
Sie zasiedzieli w domach wszyscy :-)
Kilka godzin zostało, jeśli ktoś ma ochotę się z nami pobawić to zapraszam :)
Wind Mill
10-02-2022, 12:47
Ja pstryka zapodam pod koniec terminu - coś już mam, ale chcę wczesnym wieczorem spróbować wykonać lepszą wersję. ;)
Zapraszam do głosowania (https://forum.nikoniarze.pl/threads/310476-Tematyczne-176-G%C5%82osowanie)