Zobacz pełną wersję : [ Ptaki ] Niż NADIA
30.01.2022 wytrzymała silny wiatr i do tego cały dzień pozowała
59970
krzysztofz24
31-01-2022, 21:33
Miazga.
Super jaksoc i kolorystyka. Kadr, ptasior. Mimo ze warunki chyba byly niesprzyjajce to widac swiatlo na zdjeciu, nie jest szaro-buro.
Bardzo dobra ptasia fota podsumowujac.
Jeszcze te drobinki sniegu wirujace w powietrzu, super moment zlapales.
Wind Mill
31-01-2022, 22:26
Piękny ten sowi serial.
Jakbym zobaczył w internecie to bym podejrzewał, że to zdjęcie wypchanego ptaka w studio, jest aż tak doskonale. Oniemiałem!
Kojocisko
01-02-2022, 11:21
i rzutem na taśmę... dwie sowy będą w styczniowym rankingu konkurować, ale to chyba jeszcze lepsze niż poprzednie zgłoszone.
Miazga.
Super jaksoc i kolorystyka. Kadr, ptasior. Mimo ze warunki chyba byly niesprzyjajce to widac swiatlo na zdjeciu, nie jest szaro-buro.
Bardzo dobra ptasia fota podsumowujac.
Jeszcze te drobinki sniegu wirujace w powietrzu, super moment zlapales.
warunki faktycznie od dawna niespotykane, siła wiatru do tego śnieg z deszczem, mimo dobreo ubrania wróciłem przemoczony, sprzęt wytrzymał na szczęście przynajmniej tak mi się wydaje :)
ale mojego zdjęcia po które jeźdzę jeszcze nie mam :( ....i nie wiem czy będzie mi dane zobaczymy w weekend jade do niej
hoopoe61
10-02-2022, 14:00
Bezkrwawe łowy w twoim wykonaniu są piękne, widać majestat tego ptaka w naturalnej, surowej scenerii. To podnosi na duchu, że istnieją jeszcze dzikie, wolne stworzenia. Zawsze, kiedykolwiek je spotykam, cieszę się jak dziecko. Czasem zazdroszczę im tej wolności.