Zobacz pełną wersję : Zadania Tematyczne #174 - Obcy w obcym kraju
Autorem tematu jest Wind Mill
"Obcy w obcym kraju"
Regulamin : REGULAMIN - Zadania tematyczne (http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?p=3495411#post3495411)
Prace prosze wysyłać na maila:
[email protected]
Termin nadsyłania prac: 19.01.2022 r. o godzinie 21.00
Wyłonienie zwycięzcy - 3 dni
Dogrywka w przypadku remisu - 1 dzień
Informacja: zdjęcia przesłane od osób nie będących użytkownikami Forum, NIE będą brane pod uwagę w głosowaniu.
I pamiętać o rozmiarach! Oraz maseczkach, w obecnych czasach. :mrgreen:
INFO, ważne, czytać. Maksymalny rozmiar to 1600 (poziom) x 1200 (pion), czyli jak w Kreciogrodzie. :D
To tak, żebyście się nie mylili przy eksporcie zdjęć. ;)
INFO, ważne, czytać cześć druga: nie zapomnijcie się podpisać. O.
INFO, ważne, czytać cześć trzecia: NIE ZOSTAWIAĆ ZNAKÓW WODNYCH NA ZDJĘCIACH! No.
siemalysy
12-01-2022, 21:19
Do zobaczenia w kolejnym temacie ;)
tbogdanowicz
12-01-2022, 22:42
Nigdy nie byliście nigdzie za granicą? Nawet na Słowacji w Tatrach czy na piwie?
siemalysy
12-01-2022, 22:45
Kiedyś bywałem wielokrotnie w Ruskiej Wsi :)
Kolega podbijał to do jednej panny :-P
To chyba tam, gdzie jeden ex-prezydent ma hacjendę?
Co do tematu, to pamiętam, jak kiedyś w nowojorskim metrze, wśród jasnych, ciemnych i ciemniejszych, widziałem smukłą ślicznotkę w mongolskim stroju ludowym. Kopara opadła, ale... nie miałem aparatu.:-(
Coś się wynajdzie, choćby przez przenośnię ale... temat szorstki :)
Wind Mill
13-01-2022, 00:08
... choćby przez przenośnię...
Jak dla mnie dość oczywiste.
◔ ⌣ ◔
lukasz_kk
13-01-2022, 09:27
Nie wiem czy się nie pcham w bana, ale no... spiritus ma w tej zabawie przewagę xD Jak coś to kasujcie post ;)
Nie wiem czy się nie pcham w bana, ale no... spiritus ma w tej zabawie przewagę xD Jak coś to kasujcie post ;)
Aaaaaaa skąd, jeszcze zacytuje by nie uciekło i zostało na przyszłość :mrgreen:
spiritus
13-01-2022, 12:20
Niee no nie będę podróżnych z granicy wrzucał, chociaż mam takie zdjęcia.
tbogdanowicz
13-01-2022, 19:06
Niee no nie będę podróżnych z granicy wrzucał, chociaż mam takie zdjęcia.
Podejrzewam że Ci nie wolno.
Niemniej jednak chętnie bym zobaczył, niekoniecznie na publicznym forum :-).
Raczej koniecznie na niepublicznym.
W skrócie: wylano policjanta udostępniającego zdjęcia (https://www.bbc.co.uk/news/uk-england-gloucestershire-59968909)
tbogdanowicz
15-01-2022, 08:17
To trochę inna sytuacja.
Zdjęcia osób usiłujących przekroczyć granicę są w pełni legalnie udostępniane.
Natomiast udostępnianie zdjęcia zwłok, raczej należy do innej kategorii zachowań.
Ale nie zmienia to faktu, zdjęć z granicy, zrobionych podczas służby, tutaj się nie spodziewam.
Może za jakiś czas gdy sytuacja się uspokoi, lub raczej przestanie być to temat tak drażliwy politycznie.
Darth Dex;ie żyjesz? Czy ucierpiałeś od wichury? xD
OjTam jeszcze żyje. Fajnie sie rano przedzierać przez śnieżyce by za chwile zobaczyć błękitne niebo.
?
Murphy nie śpi, nie wiesz?
No jak zaczynać fajniedziałek to z fajerwerkami bo nawet zagrzmiało :mrgreen:
Wypas. :mrgreen:
U mnie zawiejo-zamieć, czy coś w tym stylu. Dopiero dotarło, choć wiatr od wczoraj. xD
A to pewnie to co u mnie po 6 było :mrgreen: Korki, remonty, objazdy, to trwało nim dojdzie do Ciebie xD A pizga od wczoraj, to fakt. A teraz nawet sie błękitne niebo zza chmur przebije. Bo o 9 to było całe niebieskie :D
I nawet zagrzmiało. xD
Idzie pomału w tą stronę.
Tylko nie odsyłaj mi tu tego xD
Idzie dalej na południe. Niech idzie. xD
https://thumbs.gfycat.com/GreedyBarrenBonobo-max-1mb.gif
Ej, ludki (który raz już to piszę :roll:), ale zgłoszenia to proszę dokładnym forumowym nickiem podpisywać. :lol:
A jak ktś ma ochote cosik dorzucić od siebie do zabawowej skrzyneczki to śmiało ;)
Nieco ponad 12h do końca. Jest szansa jeszcze z nami się poobcować :D
siemalysy
19-01-2022, 09:41
Mam dwa zdjęcia przygotowane. Waham się z wysłaniem, bo nie wiem które wybrać.
I mam duże wątpliwości, czy przypadkiem moje zdjęcia pasują do tego tematu jak świni chomąto ;)
Zawsze możesz wtedy przytulić żabcię :D
siemalysy
19-01-2022, 11:29
Jeżeli po przytuleniu zamieni się ona w śliczną księżniczkę, to biorę w ciemno [emoji4]
Tego nie gwarantuje :roll:
siemalysy
19-01-2022, 13:55
To muszę jeszcze sprawę przemyśleć.
Jeszcze sporo czasu zostało.
Moja wygląda tak troche jak księżniczka jeszcze przed ewentualnym trensformersem. Za żabke OjTam'a to już nie moge się wypowiadać ;)
Zapraszam do głosowania (https://forum.nikoniarze.pl/threads/310240-Tematyczne-174-Głosowanie)