Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wieża czarnoksiężnika
Hejka,
Ponoć w odległym kraju mlekiem i modem płynącym zły czarnoksiężnik postanowił zbudować swoją wieżę ;)
W rzeczy samej czarną i posępną, coby nie nadwyrężać swej reputacji :)
59186
krzysztofz24
04-01-2022, 23:14
Domyslilem sie ze twoje:-)
Bajkowa kolory, w sensie dol grajacy z niebem, to uwielbiam w zimowych gorskich fotach. I te obloki slizgajce sei po grani - taka wisienka na torcie. Z bardzo drobnych niedociagniec to ciuteczke ostrzej i przejrzysciej w obrobce mogloby byc, ale tak ja kteraz tez mi sie podoba.
Fajne foto. Widok mi znany, znaczy skladowe widoku.
Ale skad robione:-)?
Domyslilem sie ze twoje:-)
Bajkowa kolory, w sensie dol grajacy z niebem, to uwielbiam w zimowych gorskich fotach. I te obloki slizgajce sei po grani - taka wisienka na torcie. Z bardzo drobnych niedociagniec to ciuteczke ostrzej i przejrzysciej w obrobce mogloby byc, ale tak ja kteraz tez mi sie podoba.
Fajne foto. Widok mi znany, znaczy skladowe widoku.
Ale skad robione:-)?
Dzięki za dobre słowo. Znaczy, że dorobiłem się rozpoznawalnego stylu hehe :)
Co do obróbki to już mi się mocno wydawało i nie chciałem przesadzić. Tym niemniej ciut mocnej by pewnie nie zaszkodziło.
Zdjęcie robione z tej widokowej karczmy na Głodówce. Mają tam dobra kawę i pyszną szarlotkę. Polecam :)
Mam jeszcze szersza panoramę to potem wrzucę.
krzysztofz24
04-01-2022, 23:52
Dzięki za dobre słowo. Znaczy, że dorobiłem się rozpoznawalnego stylu hehe :)
Gory sa mi bliskie...a ty regulrnei z Tatr dajesz foty, to jak mam nie poznac;-)
Zdjęcie robione z tej widokowej karczmy na Głodówce. Mają tam dobra kawę i pyszną szarlotkę. Polecam :).
No faktycznie, ze Glodowka:-) Ile razy ja tam bylem.....
Tylko ja do tego schroniska najczesciej jezdze na foty. I biore zurek na kolacje a nie szarlotke;-).
No faktycznie, ze Glodowka:-) Ile razy ja tam bylem.....
Tylko ja do tego schroniska najczesciej jezdze na foty. I biore zurek na kolacje a nie szarlotke;-).
Kurcze smaka na żurek mi narobieś :)