Zobacz pełną wersję : Manfrottto Redbee
Cześć
Szukam plecaka dla d600 plus 4 obiektywy plus przestrzeń spacerowa (bluza, okulary itp).
Jednym z typów jest manfrotto redbee 110 lub 310 (chyba będzie za duży). Niestety jak na plecak, który jest od kilku lat w sprzedażny nie mogę znaleźć opinii użytkowników. Czy ktoś posiada to cudo, jak się sprawuje ??
Czy możecie polecieć jakiś plecak pod ten zestaw ??
Cześć
Cóż widzę, ze nikt nie korzysta z redbee - proszę o usunięcie wątku.
Cześć
Cóż widzę, ze nikt nie korzysta z redbee - proszę o usunięcie wątku.
Jeżeli szukasz typu plecaka z przestrzenią foto i na jakieś dodatkowe wyposażenie, to rzuć okiem na Lowepro Photo Sport (z tych mniejszych) lub BP Powder (jeżeli poszukujesz czegoś większego).
Dzięki za podpowiedz :)
Ciekawe rozwiązanie z tym wyjmowanym insertem (zawsze można przetransportować sprzęt w inny sposób a plecak może funkcjonować jako normalny plecak) - jednak wydaje się być trochę mało miejsca na dodatkowe obiektywy.
Rozumiem, że w przypadku Lowepro (nie wiem jak z Manfrotto) bez sensu jest pytać o jakość czy też trwałość plecaka.
Rozumiem, że każdy korzysta inaczej z plecaka ale czy dostęp z boku jest czymś co bardzo ułatwia życie ?
Kojocisko
06-12-2021, 12:20
Ja nie kupuję (prawie) plecaków bez dostępu z boku/góry. Dla mnie must have. Ale - ja noszę plecak z korpusem i góra jeden dodatkowy obiektyw. Jeśli bym taszczył kolekcję obiektywów, szybki dostęp z boku chyba by nie był taki kluczowy.
Używam torby jak i plecaka Manfrotto. Torbę kupiłem podczas urlopu, okazała sie zajebiaszcza na spacery. Po czasie dokupiłem plecak miejski, na codzień. Wykonanie jak i design pierwszorzędne, cenowo atrakcyjne, więc już przy Manfrotto zostanę.