Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Pod Kopernikiem poranne bieganie
Wybrałem się o poranku, by sfotografować Centrum Nauki Kopernik bez tłumów. Miałem w głowie zaplanowane kilka kadrów, a jak się okazało, tylko w tym miejscu nie było remontów lub innych ogrodzeń. Mimo wszystko uważam ten plener za udany.
57882
fajne pociągnięcie wzroku tym zadziornym narożnikiem jak i cieniami na kamieniach i trawniku, rozmyty biegacz dodaje smaczku, jest super
chociaż z drugiej strony, trochę szkoda że centrum kadru to duża "plama" a jakieś detale są albo w oddali albo trochę przytłoczone
no, to sobie pomarudziłem :D
Jak już pisałem, zdjęcie mi się podoba. Super bryła budynku kontrastuje z niebem, drzewa i kamienie wpisują się w kolor elewacji. Biegacz wzbogaca kadr. Cień na podłodze "oszukuje" skąd pada słońce i czyni zdjęcie jeszcze bardziej interesującym.
Trzeci raz próbuję odpisać Wam koledzy, i za każdym razem forum pada. Więc by zdążyć póki działa, ograniczę się do podziękowań... notdot ja tu marudzenia nie widzę, ale z drugiej strony, jak dla mnie faktura kamieni w centrum wystarczy by wypełnić tę przestrzeń :) Dune nawet nie wiesz ile razy kucałem lub uciekałem z kadru by nie być kolejnym cieniem ;)
no tak forum się zawiesza, ale kamienna elewacja wydaje mi się trochę płaska, stąd wcześniejsze stwierdzenie ;)
no tak forum się zawiesza, ale kamienna elewacja wydaje mi się trochę płaska, stąd wcześniejsze stwierdzenie ;)
No tak, jak teraz sobie ponownie przeanalizowałem linie prowadzące to biegacz powinien być w tym miejscu... i w bardziej jaskrawych ciuchach ;)
57967
No tak, jak teraz sobie ponownie przeanalizowałem linie prowadzące to biegacz powinien być w tym miejscu... i w bardziej jaskrawych ciuchach ;)
57967
No, bez przesady :-) Moim zdaniem praca jest kompletna. Bardzo fajnie skadrowane, ekstra kolorki. Wszystko pięknie z sobą gra. Jednym słowem przemyślane foto.
:D
8znaków
Nie zmieniałbym, jest dobrze.