Zobacz pełną wersję : Para Hornetów
Hej,
Horneta najłatwiej podejść wcześnie rano, kiedy jeszcze rozgrzewa skrzydła pierwszymi promieniami wschodzącego słońca. Przeciąga się w niespiesznym zakręcie, przemykając nad śpiącymi drzewami. Czasem jakby dla zabawy zdobi swój ślad rozgrzanymi flarami. Warto być wtedy w czatowni by podziwiać jego tańce :)
57486
Zdjęcie dobre, ale opis jeszcze lepszy :) Jakbym słyszał Krystynę Czubówną :mrgreen:
Wind Mill
06-11-2021, 20:25
"Seaty budzą się o świcie" :mrgreen:
Kojocisko
06-11-2021, 20:30
krunz - Do dzisiaj jest zadanie tematyczne "Pary, niekoniecznie bliźniaki", dawaj foto, pasuje genialnie, podobnie jak poprzednie z serii.
Noo... świetne !
Dzięki :)
Zdjęcie dobre, ale opis jeszcze lepszy :) Jakbym słyszał Krystynę Czubówną :mrgreen:
No starałem się :)
"Seaty budzą się o świcie" :mrgreen:
Coś w tym stylu hehe
krunz - Do dzisiaj jest zadanie tematyczne "Pary, niekoniecznie bliźniaki", dawaj foto, pasuje genialnie, podobnie jak poprzednie z serii.
Dzięki za cynk. Muszę tam zerknąć.
spiritus
06-11-2021, 20:48
Coś wspaniałego
Swoją drogą krunz masz jakieś swoje "soszjalmidia"? Jakiś ig albo portfolio w sieci.
Coś wspaniałego
Swoją drogą krunz masz jakieś swoje "soszjalmidia"? Jakiś ig albo portfolio w sieci.
Jakiś tam sołszal mam :)
Na FB - Piotr Wróbel, strona https:\\piotrwrobel.pl
Czadowe foto.
Próbuje sobie wyobrazić huk palników nie nad moją głową :-) Ekstra!
Hej,
Horneta najłatwiej podejść wcześnie rano, kiedy jeszcze rozgrzewa skrzydła pierwszymi promieniami wschodzącego słońca. Przeciąga się w niespiesznym zakręcie, przemykając nad śpiącymi drzewami. Czasem jakby dla zabawy zdobi swój ślad rozgrzanymi flarami. Warto być wtedy w czatowni by podziwiać jego tańce :)
Czytała: Krystyna Czubówna ;)
Zdjęcie rewelacyjne!
Czadowe foto.
Próbuje sobie wyobrazić huk palników nie nad moją głową :-) Ekstra!
No jak przelatują nad głową jest konkret :)
Czytała: Krystyna Czubówna ;)
Zdjęcie rewelacyjne!
Dzięki :) Krystyna to jednak potrafi :)