Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Vernazza_dynamicznie
dzisiaj Vernazza dzienna z samego dołu miasteczka, było bardzo dynamicznie, niestety swiatło nie dotrwało do zachodu, chmury przysłoniły słonce
56495
pozdrawiam :)
Kojocisko
28-09-2021, 19:02
Bardzo mi się podoba to ujęcie.
Fajne, masz taki kadr z krótkim czasem ?
Fajne, masz taki kadr z krótkim czasem ?
mam z długim ale jeszcze nie obrobione :)
Myszowor
29-09-2021, 22:25
Śliczne to miasteczko, jak z obrazu, chodziło z krótkim czasem aby krople było widać itp.
Śliczne to miasteczko, jak z obrazu, chodziło z krótkim czasem aby krople było widać itp.
domyslam sie , nie nie mam takich zdjec, generalnie było bardzo dynamicznie i dramatycznie , kolege przewrociła fala, efekt rozbite czoło, obiektyw do naprawy, filtr połowka zagubiony. Zagapił sie a co jakis czas nadchodzi dłuzsza fala, ta była bardzo długa i wysoka
A Ty jak zwykle nie przestajesz nas zaskakiwać. :D
A Ty jak zwykle nie przestajesz nas zaskakiwać. :D
dzieki Jurku, cieszę sie ze jeszcze mogę , w przyszłym roku 70 tka stuknie i jest coraz trudniej, szczegolnie tam gdzie trzeba wysoko wchodzic :) ale pasja zwycieza jak na razie
marcin255
30-09-2021, 08:32
Świetne ujęcie .
Doskonała praca; dla mnie światło idealne - nie wypala barw, a jednoczesnie nie ukrywa kolorów charakterystycznych dla miasteczek 5terre.
Jest dynamika fal, a historia kolegi daje do myślenia i przypomina że fotografia bywa niebezpieczna.
Urokliwe miejsce. Zdjęcie oddaje klimat, ale watolina zrobiona z wody jakoś mi nie leży. Trudno mi się do tak wyglądającej wody przyzwyczaić.