Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Vernazza
Czesc, dzisiaj zapraszam was do Włoch , własnie wrocilem
Vernazza, Liguria
56442
pozdrawiam :)
Zdjec Vernzza widziałem (jak każdy) chyba milion, ale nie mogę sobie przypomnieć żadnego o zmroku. Bardzo ładnie i oryginalnie.
Kojocisko
26-09-2021, 18:50
Piękne i na dodatek chyba ciut nietypowy temat jak dla ciebie?
Jak dla mnie WB za ciepłe. Pozdrawiam serdecznie.
Jak dla mnie WB za ciepłe. Pozdrawiam serdecznie.
OK. to kwestia gustu, szanuje Twoje zdanie
Kolejne z tego miejsca ale troche wczesniej
56501
marcin255
28-09-2021, 23:13
Śliczne fotki
Myszowor
29-09-2021, 07:01
Dwójeczka lepsza, na pierwszym za dużo żółtego światła.
Dwójeczka lepsza, na pierwszym za dużo żółtego światła.
dziekije za opinie, pierwsza fotka robiona własciwie juz bez swiatła a kolor scian tego miejsca i podswietlenie generuje taką własnie kolorystyke i tak juz ograniczoną w czasie obrobki
Kojocisko
29-09-2021, 11:12
A ja nie mogę się zdecydować, które ujęcie mi się bardziej podoba. W dwójce światła miasteczka są bardziej stonowane, ale na jedynce widać, że jest to noc i cypel światła na ciemnym wybrzeżu.
Kolory światła są ciepłe, ale wydają mi się wiarygodne (czyli zgodne z zastaną rzeczywistością). Więc może jednak jedynka ciut bardziej.
#2 - totalnie na wypasie, jak mawia młodzież :D
ciacho23
30-09-2021, 20:22
Świetne fotki. Też tam byłem 2 tygodnie temu, ale niestety tylko w dzień przy ostrym słońcu i szału na zdjęciach nie mam.
Masz fotki z innych miasteczek Cinque Terre?
Świetne fotki. Też tam byłem 2 tygodnie temu, ale niestety tylko w dzień przy ostrym słońcu i szału na zdjęciach nie mam.
Masz fotki z innych miasteczek Cinque Terre?
mam oczywiscie, Cinque Terre, Tellaro, Romaggiore, Portovenere, Boccale to ostatnie 80 km dalej ale jeszcze nie obrabiane, wrocilem w niedziele
brzezior
15-09-2023, 11:23
Piękne widoki. To z tego nowego Olympusa? Jeśli tak, to fajnie sobie radzi z małą ilością światła. Też się zastanawiam nad minimalizacją sprzętu i odciążeniem ramion :) . Tylko ja celuję w Fuji X-H2.
Wind Mill
15-09-2023, 11:28
brzezior
Przeca to sprzed dwóch lat, Olek to świeży nabytek. No i EXIF mówi, że Z7. ;)
brzezior
15-09-2023, 11:29
:( Gapa
Dzięki za sprostowanie
Wind Mill
15-09-2023, 12:44
Oj tam oj tam. Ważne, że obrazki ładne. ;)
Jak dla mnie oba - po prostu różne, bez wartościowania.
ciacho23
15-09-2023, 21:54
Dla mnie oba zdjęcia wyglądają jak grafika z gry w detalach ultra high, a nie coś rzeczywistego.