PDA

Zobacz pełną wersję : Tap-in Tamron w Białymstoku

_Pawel
14-09-2021, 13:35
Moi drodzy, będę dzisiaj, 14 września, na chwilę około 18:00 w wielkim mieście, a konkretnie Białystok. Znalazłaby się jakaś dobra dusza, która za rozsądną opłatą by podpięła mojego Tamrona 35/1.8 do Tap-in i byśmy sprawdzili, czy da się zaktualizować jego soft? Wolnymi krokami przymierzam się do bezlustra, no i na szybkich testach mój Tami nie zadziałał na Zetce.

Zen
14-09-2021, 15:32
Moi drodzy, będę dzisiaj, 14 września, na chwilę około 18:00 w wielkim mieście, a konkretnie Białystok. Znalazłaby się jakaś dobra dusza, która za rozsądną opłatą by podpięła mojego Tamrona 35/1.8 do Tap-in i byśmy sprawdzili, czy da się zaktualizować jego soft? Wolnymi krokami przymierzam się do bezlustra, no i na szybkich testach mój Tami nie zadziałał na Zetce.

Wyślij do Proclub i będzie po temacie. Ja tak zrobiłem, wysłałem w piątek a we wtorek był już u mnie. Działa bezproblemowo.

Zetec
14-09-2021, 20:27
Jak się nie boisz to możesz wysłać inpostem do mnie. Sprawdzę i w ten sam dzień odeślę. Będzie jakieś 3 dni w sumie.

Wysłane z mojego SM-N970F przy użyciu Tapatalka

_Pawel
15-09-2021, 09:54
Dzięki, kombinowałem bez rzucania szkłem u kurierów, ale to nic pilnego, więc jak będę w Warszawie/Elblągu, to skorzystam z serwisu/propozycji. :)

Zen
15-09-2021, 10:39
Dzięki, kombinowałem bez rzucania szkłem u kurierów, ale to nic pilnego, więc jak będę w Warszawie/Elblągu, to skorzystam z serwisu/propozycji. :)

Dużo przesady jest w tych opiniach o kurierach, sam sporo
szkieł z racji tego że mieszkam na wsi kupuje i sprzedaje w necie. Nigdy nie miałem problemów. Dodatkowo np. W DHL paczka pobraniowa i ubezpieczona na kwotę 5000 (obiektyw N200-500) płaciłem 26zł. To nie majątek.

Wind Mill
15-09-2021, 13:32
Dzięki, kombinowałem bez rzucania szkłem u kurierów...
A sądzisz, że jak kupujesz w sklepie stacjonarnym to do tego sklepu obiektyw na puchowej karocy przybył, ciągniętej przez gołębie pocztowe? ;)

cybulski
15-09-2021, 14:39
Latającym dywanem.

_Pawel
16-09-2021, 00:26
Mam na myśli rzucaniem kurierów moim egzemplarzem, którego to nie zareklamuję u sprzedawcy, że po odebraniu nie działa. Jakbym musiał, to bym się słał. Musiałem słać D750 do Studio5S, to słałem. Miałem możliwość zawieźć, to chociaż w jedną stronę podwiozłem. Teraz nie mam ciśnienia. Będzie zetka, będzie ciśnienie. A może nie będzie, bo jak będzie, to będzie 40/2 :).