PDA

Zobacz pełną wersję : [ Motoryzacja ] ACID LIME GOLF MK VI GTD nocą

kalZakath
04-09-2021, 22:27
Dobry Wieczeór!

dziś na pożarcie kolejny oklejony wóz.Tym razem trafiło na golfa 6 w kolorze ACID LIME z palety TECKWRAP. Zdjęcia wykonane zestawem D600 + Tamron 28-75 + Yongnuo 360s

155721
255722
355723
455724
555725

spiritus
04-09-2021, 22:53
Znowu render i znów klasa xD
Nie no trójka wygląda najbardziej naturalnie IMO.

kalZakath
04-09-2021, 23:43
Znowu render i znów klasa xD
Nie no trójka wygląda najbardziej naturalnie IMO.

O ile przy Mustangu efekt renderu spowodowany był przez matowe wykończenie folii, to tutaj chyba przez porąbany kolor:)

NimnuL
05-09-2021, 08:52
Chłopie, nawiąż w końcu współpracę z producentami samochodów. Powtarzam się, ale to są zdjęcia, które chcę widzieć w katalogach. Masz smykałkę.

- - - - kolejny post - - - - - -

Do doboru lokacji też masz oko. "zakaz parkowania" obok tego urwisa podkreśla tylko jego charakter. Co prawda tu w wersji na "gnojówkę", i pomimo tego, że mam uczulenie na wszelkie VAGi, to tu prezentacja jest nad wyraz sympatyczna.

kalZakath
05-09-2021, 09:37
Dziękuję bardzo!

Póki co za wąski w uszach na takie współprace jestem. A dwa że jest w Polsce grup osób, które robi tego typu zdjęcia zdecydowanie lepiej. Miny zdaniem numerem jest Mariusz (yez_foto na ig) - polecam sprawdzić, chłopak robi cuda.

Co do miejscówki z tabliczkami "zakaz parkowania" Ktos mi na FB napisał, że on by te tabliczki wystempował - napisałem mu dokładnie to co Ty - że idealnie podkreślają charakter tego łobuza.

odzio
06-09-2021, 09:51
Zgadzam się z charakterem jaki wnoszą te tablice z zakazem parkowania ale razi mnie w oczy ich ekspozycja: na 1. zdjęciu jest tak mocna, że nie dość, iż pochłania ogrom uwagi to przez doświetlenie wygląda jak ordynarnie wklejona. Na dwójce znowu odwrotna sytuacja, gdyby nie poprzednie zdjęcie to bym musiał zgadywać co to za tablica :) Czy to istotne? Nie. Zdjęcia są rewelacyjne! Na jedynce Bardzo mi się podoba korowy podział dział: niebieski, czerwony i toksyczna zieleń :)

W sumie jeszcze o jeden szczegół miałem dopytać. Na 4. zdjęciu z auta wyrasta buldożer niczym okienko w papamobile. Trochę wgląda jak przypadek, choć w to wątpię oglądając Twoje zdjęcia, zwłaszcza, że chyba był dodatkowo doświetlony.

kalZakath
06-09-2021, 10:00
Zgadzam się z charakterem jaki wnoszą te tablice z zakazem parkowania ale razi mnie w oczy ich ekspozycja: na 1. zdjęciu jest tak mocna, że nie dość, iż pochłania ogrom uwagi to przez doświetlenie wygląda jak ordynarnie wklejona. Na dwójce znowu odwrotna sytuacja, gdyby nie poprzednie zdjęcie to bym musiał zgadywać co to za tablica :) Czy to istotne? Nie. Zdjęcia są rewelacyjne! Na jedynce Bardzo mi się podoba korowy podział dział: niebieski, czerwony i toksyczna zieleń :)

W sumie jeszcze o jeden szczegół miałem dopytać. Na 4. zdjęciu z auta wyrasta buldożer niczym okienko w papamobile. Trochę wgląda jak przypadek, choć w to wątpię oglądając Twoje zdjęcia, zwłaszcza, że chyba był dodatkowo doświetlony.

Dzięki! Co do buldożera - celowo go doświetliłem. Później żałowałem że całego, ten tylny element mogłem sobie darować, bo faktycznie wyszedł papamobile:)