PDA

Zobacz pełną wersję : Kontakt mailowy z Adobe, rezygnacja z planu Adobe.

FelTom
21-07-2021, 01:41
Mam pytanie: jak anulować plan Adobe? Albo jak w normalny - mailowy sposób skontaktować się z tą sektą Adobe?
Żona aktywowała jakiś darmowy przez kilka dni plan Adobe, jakiegoś programu... Problem w tym, że:
1. Nie ma w ogóle opcji rezygnacji z planu. Jest tylko pobierz i rozszerz.
2. Kontakt do sekty - button - jest nieaktywny. Próbowałem w dwóch przeglądarkach. Bez efektu.

markB
21-07-2021, 13:30
https://helpx.adobe.com/contact.html?step=CCSN_membership-account-payment_cancel-your-membership

FelTom
21-07-2021, 19:49
Dziękuję.
Byłem na tej stronie wiele razy.
Niestety nie ma tam żadnego kontaktu do władz sekty. Poza telefonicznym, który wiemy jak działa - tele audio tele.
W mojej sytuacji możliwość rezygnacji z tego badziewia będzie możliwa na koncie dopiero po upływie 24 godzin.
Nie wiedzieć dlaczego można zrezygnować dopiero po 24 godzinach?[emoji848] Za to kupić można od ręki. A jakby były problemy z kupnem, są setki poradników.
Mam nadzieję, że po tych 24 będę mógł z tego zrezygnować, jak napisali na jednej ze swoich stron.
Na tę chwilę nie mam takiej możliwości. Button z poradnika jak zrezygnować - w ogóle nie występuje. Sprawdziłem w dwóch przeglądarkach.

Carlos_lo
21-07-2021, 20:02
z tego co pamietam masz 14 dni bez oplat i tego trzeba sie pilnowac, odinstalowac soft najpierw z clouda

Zdebik
22-07-2021, 11:45
Właśnie deaktywowalem indesing i przez konto adobe nie było problemów.