Zobacz pełną wersję : Tematyczne 158 - Głosowanie
Zadania tematyczne No. 158- GŁOSOWANIE
Tematem wymyślonym przez marioboss był: " Auto-Moto "
Zapraszam do głosowania
Numer zdjęcia znajduje się nad nim.
1
53958
2
53959
3
53960
4
53961
Jak zakończymy głosowanie upubliczniona zostanie lista uczestników. Jesli ktoś sobie nie życzy poproszę o znak sygnał ;)
Kurcze, może bym miał szanse być na pudle. Zdjęcie zrobione blisko 10 lat temu. Nie wiem dlaczego dopiero teraz o nim pomyślałem. Ładny samochód? ;)
Poza konkursem. 5 ;)
53962
Kurcze, może bym miał szanse być na pudle. Zdjęcie zrobione blisko 10 lat temu. Nie wiem dlaczego dopiero teraz o nim pomyślałem. Ładny samochód? ;)
Poza konkursem. 5 ;)
Jaki samochód ? :D
Jacek_Z jakiś głosik pewnie by wpadł :D
Dziękuję za belkę :)
Jaki samochód ? :D
Nie widzisz? Szybki. Długonogi! ;)
Jeżu kolczasty .... no nie widzę żadnego auta, tylko bookeh :D ... :D
mocnyvito
19-07-2021, 22:07
no i zapomniałem , a faktycznie autek mam sporo nie tylko jeepków , troche działam przy klasykach
A widzisz, może by się tym razem Żabem nie skończyło. Ty zapomniałeś, Krecik zapomniałoprzegapił... A siemalysy? A tbogdanowicz? :mrgreen:
Tzw czarna seria sklerozy...
Zwalam to na falę upałów, jaka się po kraju w zeszłym tygodniu przetoczyła. ;)
Poranny up.
Kto nie wysłał pracy, a troche takich osób jak widać jest, to może chociaż zagłosuje.
tbogdanowicz
20-07-2021, 17:07
A widzisz, może by się tym razem Żabem nie skończyło. Ty zapomniałeś, Krecik zapomniałoprzegapił... A siemalysy? A tbogdanowicz? :mrgreen:
To już po terminie?:shock:
PS.
Zagłosłem.
siemalysy
20-07-2021, 21:28
Ale co, ale jak! Ja się pytam! Przecież wysłałem fotografię do konkursu i nie widzę jej w wystawianych fotografiach... Hmm. Czy nie przeszła sita selekcji? Czy została zagubiona i muszę napisać skargę do Szefa wszystkich szefów?
OjTamie tłumaczcie się!
:-P
Uuuuuu, ja tu widzę niezły b...rdel :D
Ale co, ale jak! Ja się pytam! Przecież wysłałem fotografię do konkursu i nie widzę jej w wystawianych fotografiach... Hmm. Czy nie przeszła sita selekcji? Czy została zagubiona i muszę napisać skargę do Szefa wszystkich szefów?
OjTamie tłumaczcie się!
OjTam nie ma sie co tłumaczyć bo tym razem to ja ogarniam zabawe :]
Pisz skarge do Nadszyszkownika wszystkich Szefów ;) bo ja jej na skrzynce nie widze. W spamie też nie ma.
OjTamie tłumaczcie się!
Albo nie wysłałeś (bo zapomniałeś), albo wysłałeś w kosmos, albo gołomp po drodze zginął. O.
siemalysy
20-07-2021, 21:48
OjTam nie ma sie co tłumaczyć bo tym razem to ja ogarniam zabawe :]
Pisz skarge do Nadszyszkownika wszystkich Szefów ;) bo ja jej na skrzynce nie widze. W spamie też nie ma.
Robi się ;)
- - - - kolejny post - - - - - -
Albo nie wysłałeś (bo zapomniałeś), albo wysłałeś w kosmos, albo gołomp po drodze zginął. O.
Wiecie dobrze, że nie wysłałem i jaja sobie robię :) Jak poczuliście się niekomfortowo, to przepraszam :)
Wiecie dobrze, że nie wysłałem i jaja sobie robię :) Jak poczuliście się niekomfortowo, to przepraszam :)
Bo "gałgan jestes i nicpoń" :mrgreen:
Ale skarge bym chętnie zobaczył xD
siemalysy
20-07-2021, 21:59
Dex przypomnij się jutro. Coś napiszemy :-P
siemalysy jasne ;) jutro już za niecałe 2h a ja mam jeszcze browar w lodówce :mrgreen:
Napisał mi, że mam was nagrodzić. Tylko nie napisał jak. Chyba banem? ;)
Dex, widziałeś? Nadszyszkownik chce nas banem nagrodzić. Zamiast beczułeczki jakiegoś zacnego %% na łebka i czekać, aż się sami wyelminujemy. :mrgreen:
siemalysy
20-07-2021, 22:25
Jacek_Z nie przekręcaj ;-) Wyraźnie napisałem, że bananem :-P
Od razu banować chcą :roll: mocno :roll:
Skrzynka Absyntu, koszulka z napisem "Got Banned on Nikoniarze bo siemalysy to gałgan i nicpoń" i cztery piwa i możesz banować :mrgreen:
Na koszulkę piszę się i ja. A zamiast skrzynki absyntu i czteropaka beczkę jakiegoś zacnego miodku pitnego poproszę. :mrgreen:
Ktoś dorzuci jeszcze głosik?
2h, jeszcze można się pobawić.
Oby tylko dogrywki nie było, bo przy tej liczbie zgłoszeń, byłby obciach. :mrgreen:
tbogdanowicz
22-07-2021, 19:09
Obciach byłby przy 2 zdjęciach :p.
Obciach byłby przy jednym... A nie, chwila...
tbogdanowicz
22-07-2021, 19:23
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Lubię Twoje poczucie humoru.
- - - - kolejny post - - - - - -
crusiek
Zajrzałem do twojej galerii.
Fajne masz zdjęcia z Sobieszewa :-).
No nie? NAJLEPSZE [emoji16][emoji846]
tbogdanowicz
22-07-2021, 19:53
:-)
.
Podsumujmy tę bogatą w zdjęcia i głosy edycję.
Pierwsze miejsce: pysson
https://forum.nikoniarze.pl/attachment.php?attachmentid=53960&d=1626721032&thumb=1
Drugie dla spiritus
https://forum.nikoniarze.pl/attachment.php?attachmentid=53959&d=1626721024&thumb=1
Trzecie Zbyszek
https://forum.nikoniarze.pl/attachment.php?attachmentid=53961&d=1626721044&thumb=1
Żabcia dla sneer. Kumotrze Okrutniku OjTam, czyń swoją powinność :mrgreen:
Dziękuje wszystkim, którzy wysłali prace, dziękuje tym co zagłosowali i dziękuję wątkowym rozmówcom ;)
Mówisz masz:
https://i.imgur.com/bs9fpPO.png
;)
Gratulacje dla zwycięzców!
i głasku głasku na pociechę :)
spiritus
22-07-2021, 21:32
Ouuu dwójeczka :D
Dzięki za głosy i graty dla zwycięzcy ;)
tbogdanowicz
22-07-2021, 21:36
Kolejność zgodna z tym jak odebrałem zdjęcia. Aż się zdziwiłem :-).
Gratuluję wszystkim zabawowiczom.
spiritus
22-07-2021, 21:40
Trochę słabo, że pomysłodawca nie wziął udziału. Byłem ciekaw co może podrzucić.
marioboss do spowiedzi mi tutaj proszę xD
Zerknij sobie kiedy ostatnio był aktywny xD
spiritus
22-07-2021, 21:44
A no... 2 tyg temu xD
Jak bym go mailem nie ścignął, temat byłby caaałkiem inny. :lol:
Zobaczymy co teraz będzie :D
spiritus
22-07-2021, 22:33
Co by nie było mam nadzieję, że będzie szybko i zdążę wziąć udział bo z ciepłej posadki wysyłają mnie w krzaczory do pilnowania tego co z Białorusi nadchodzi :/
Hahahahaha.
Widzisz? Było na granicy z UA siedzieć. :mrgreen:
To nie, zachciało się stolycy. xD
I teraz w większe bagno pogonią. :lol:
spiritus
22-07-2021, 22:38
Na szczęście tylko na miesiąc... akurat znajomka odwiedzę na jego placówce xD
Zleci szybko. Teren od czasu do czasu fajna sprawa ogólnie. Ile można za kompem siedzieć :D
A chociaż jakieś zabaweczki dostaniesz do zawracania? :mrgreen:
Ta, europejskie. Kredę do bazgrania na chodnikach (tylko po czym w krzakach bazgrać? ?) i opaski na rękę Stój. xD
Jak dostana pylicy od kredy to jeszcze alimenty im będziesz wypłacał :D
spiritus
22-07-2021, 22:49
A chociaż jakieś zabaweczki dostaniesz do zawracania? :mrgreen:
Nie no po przekroczeniu nie ma zawracania... trzeba wszystkich zatrzymać.
Chodzą takie grupy:
https://www.radio.bialystok.pl/wiadomosci/index/id/201929
Bardzo serdecznie dziękuję za wszystkie głosy.
Kolejny temat : "Na głowie, niekoniecznie liść"
:D
Nie no po przekroczeniu nie ma zawracania... trzeba wszystkich zatrzymać.
Chodzą takie grupy:
https://www.radio.bialystok.pl/wiadomosci/index/id/201929
Spokojnej pracy zatem...
Może ciutek inne zawracanie miałem na myśli :roll: xD
spiritus, to spokojnej służby ;)
spiritus
23-07-2021, 08:20
Kiedy ja nie lubię jak jest spokojnie... nudy straszne :D
Wolę jak się coś dzieje i czas ucieka zarąbiście szybko, później będzie co opowiadać :P
Żeby tylko się to na zdrowiu nie odbiło :)
Ale ogólnie podzielam zdanie w temacie spokoju :D :D
spiritus
23-07-2021, 08:43
Nie no zdrowie najważniejsze, najbardziej upada psychiczne jak osoba decyzyjna jest nieogarnięta :D
Wolę jak się coś dzieje w terenie :P
Jak byłem w BiOSG to okres sadzenia się na nielegalnych był najlepszy... jest adrenalinka, nigdy nie wiesz co z krzaków wyjdzie :D
Nie no zdrowie najważniejsze, najbardziej upada psychiczne jak osoba decyzyjna jest nieogarnięta :D
Taaaa...
Wolę jak się coś dzieje w terenie :P
Jak byłem w BiOSG to okres sadzenia się na nielegalnych był najlepszy... jest adrenalinka, nigdy nie wiesz co z krzaków wyjdzie :D
Paluch na spuście i jazda :D
Paluch na spuście i jazda :D
Dzik, dzik, sarna, niedźwiedź, dzik, dzik, nielegalny migrant, dzik, chytra baba z Radomia (co ona tu robi?), dzik, Święty Mikołaj? W lipcu?, dzik. :lol: