Zobacz pełną wersję : Finał 35 AWARDS
Pochwale sie .
Zakonczył sie prestizowy szosty juz konkurs 6TH 35AWARDS, na ktorym jest wybieranych 100 najlepszych fotografow roku2020 w kilkunastu dziedzinach fotpgraficznych . Włyneła rekordowa ilosc prac bo az 450 tys zdjec, ktore wystawiło 173,4 tys fotografow ze 172 krajow .Moje skromne nazwisko znalazło sie TOP100 w kategorii Krajobraz Dzienny, myslę ze jest to duze wyrozniene moc sie zanlezc w swiatowej czołowce
52141
52142
Super, że doceniono Twoje umiejętności i doświadczenie. Gratuluję Ci wyróżnienia i życzę dalszych sukcesów. Byś trafił do miejsc, w których nie byłeś. Zobaczył, to czego nie widziałeś oraz wiele radości w procesie tworzenia.
Super, że doceniono Twoje umiejętności i doświadczenie. Gratuluję Ci wyróżnienia i życzę dalszych sukcesów. Byś trafił do miejsc, w których nie byłeś. Zobaczył, to czego nie widziałeś oraz wiele radości w procesie tworzenia.
dziekuje Jurku :)
jurkarol
03-06-2021, 12:28
Ha, jak zacząłem tym zdjęciom się przyglądać jakiś czas temu, pomyślałem, że wystawa albo finał konkursu będzie.
Ha, jak zacząłem tym zdjęciom się przyglądać jakiś czas temu, pomyślałem, że wystawa albo finał konkursu będzie.
dziekuje , wystaw fotograficznych miałem 12 scie, jednak ostatnio coraz trudniej o sponsora , a wydruk 40 zdjec w formacie akceptowalnym, czyli 75X50 to minimum 3 tys , ciezko pokrywac z wlasnej kieszeni , wiec na razie na kolejna sie nie zanosi :) pozdrawiam
Obrazek2000
03-06-2021, 16:54
Gratulacje!!!
Myszowor
04-06-2021, 21:20
Super, gratuluję, nareszcie ktoś docenia ;)
Super, gratuluję, nareszcie ktoś docenia ;)
Dziekuje Tobie i wszystkim za gratulacje :)
gratulacje! oby wiecej takich newsow
wiem ze to nie twoja wina ale jak widze brak polskich liter w fontach na pierwszej stronie powaznego konkursu to mnie trafia. ale co zrobic - adobe w swych reklamach ma takie same bledy :D