Zobacz pełną wersję : Klawiatura nie działa w systemie Windows 10, co robić?
CobyHerzog
22-05-2021, 12:07
Cześć przyjaciele,
Ostatnio mam problem, klawiatura nie działa na moim komputerze z systemem Windows 10 : roll:. Więc szukając trochę, znalazłem się w krainie czarów. Czy powinienem iść dalej? Co powiecie chłopaki?
Chłopaku, nikt nie rozwiąże twoich problemów tak szybko i skutecznie jak Rafał_Sz ;)
Rafał_Sz
22-05-2021, 18:53
Cześć przyjaciele,
Ostatnio mam problem, klawiatura nie działa na moim komputerze z systemem Windows 10 : roll:. Więc szukając trochę, znalazłem się w krainie czarów. Czy powinienem iść dalej? Co powiecie chłopaki?
Osobiście, na Twoim miejscu nie szedłbym dalej, bo już zaszedłeś za daleko. Z uwagi na piękną pogodę dziś nie znajdziesz się w otchłani folderu "nigdy nie zdejmuj bana", choć już tam w zasadzie jesteś.
Dzięki. ;)
spiritus
22-05-2021, 23:07
Cześć przyjaciele,
Skróć kabel, może przesył danych jest zbyt długi i wraca do klawiatury zamiast iść dalej? ;)