Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] "5"
Morawy
zapraszam :)
51618
pozdrawiam
Kojocisko
20-05-2021, 20:15
Bogata u ciebie szuflada. Piękne ujęcie.
Miejsce i ujęcie świetne, ale obróbka wprowadza w moim odczuciu sztuczność. Nie jest to czyste, naturalne zdjęcie.
Bardzo ładnie. Po kilku zdjęciach, na które aż żal było patrzeć, pokazał kolega dawna klasę. Bravissimo.
Bogata u ciebie szuflada. Piękne ujęcie.
Troche sie nazbierało przez prawie 17 lat cyfrowego focenia :)
Podziwiam zawsze Twoje krajobrazowe zdjęcia czerpie inspiracje, pozdrawiam. :)
Podziwiam zawsze Twoje krajobrazowe zdjęcia czerpie inspiracje, pozdrawiam. :)
dziekuje za dobre słowo :)
nie myślałeś o tym, żeby wrzucać fotki w jednym wątku? ;) przeglądanie Twoich zdjęć to czysta uczta dla mojego oka i poczucia estetyki! Chętnie bym sobie wracał kilka zdjęć wstecz jeśli by to było prostsze. A tak to tylko poluje na nie w "losowych" na głównej stronie. Bo od razu wiadomo, które wyszły spod Twojego spustu migawki :)
jurkarol
21-05-2021, 18:49
Lepszy niż Gursky
Rozdziaw gęby.
Żeby Gursky wyszedł, to trzeba to dać w rozmiarze minimum 4 m x 2,5 m.
Zdjęcie intrygujące, acz wzrokowo jakoś mi ciągnie ku dołowi.
artur2233
22-05-2021, 19:12
jakim obiektywem?
Jakimkolwiek
Pierściński opowiadał swoje historie i obiektywem i pod powiększalnikiem
I tego bym się trzymał. Ja przy tym zdjęciu się zatrzymam na dłużej. Rzadko mi się to zdarza
jakim obiektywem?
Nikon D810+ Nikon 80-400mm F4,5-5,6 ogniskowa 370mm, przysłona F13, 1/80sek, iso 500 , filtr polaryzacjny Heliopan 16-sto warstwowy
artur2233
22-05-2021, 23:25
Tematycznie zdjęcie bardzo siedzi w moim guście. Biorę się za naukę fotografii i tak podpytuję. Dziękuję za informacje i pozdrawiam
Kojocisko
23-05-2021, 14:59
artur2233: https://chrome.google.com/webstore/detail/exif-viewer-classic/nafpfdcmppffipmhcpkbplhkoiekndck?hl=pl