PDA

Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Sky is the limit

bth
03-07-2007, 13:43
Hej,

przez parę miesięcy czaiłem się i nie pisałem, w końcu - męska decyzja i pierwsza wrzutka ... jednocześnie witam wszystkich forumowiczów. Możecie się trochę powyżywać :-)

http://www.reggaenet.pl/foto/sky_is_the_limit.jpg

Pozdrawiam,
Bartek

wlasiukk
03-07-2007, 13:47
Niebo wygląda jak ISO 1600 i chyba na nie - bałagan z tymi gałęziami, ptaszka masz małego ;)

fotone
03-07-2007, 13:52
Poczatki zawze trudne...balagan faktycznie...skadruj zdjecie tak zeby "mały ptaszek" w mocnym punkcie byl...bedzie mozna powiedziec COŚ pozytywnego.

wld
03-07-2007, 14:19
oj, zdecydowanie na nie. Kadr bez pomysłu, w oczy kłuje błękit nieba i kadr zaśmiecają gałęzie.

bth
03-07-2007, 16:14
oj, zdecydowanie na nie. Kadr bez pomysłu, w oczy kłuje błękit nieba i kadr zaśmiecają gałęzie.

Dzięki, będziem pracować. Po fakcie zauważyłem, że w zasadzie powinienem to wrzucić to martwej natury, bo bardziej taki "zamysł autora był" :)

mikkay
03-07-2007, 19:12
Za poprzednikami... pełno gałęzi i ptaszek malutki :)

jchyra
04-07-2007, 20:59
gałęzi to i czasem może być pełno
ale niech układają się w jakiś harmonijny układ
tu jest trochę zielonych, żółtych, ostrych, nieostrych, cienkich, grubych
kakofonia

a jakbym zobaczył tu harmonię, to bym pochwalił :-)

andre84
04-07-2007, 21:09
ptaszka masz małego ;)

:???: :) :-D :mrgreen:

bth
04-07-2007, 22:09
Za poprzednikami... pełno gałęzi i ptaszek malutki :)

Może i malutki, ale tatką niedługo będę ;-) Jak to mówią Anglicy - "it's not the size of the boat, it's the motion in the ocean" :) Jeśli zaś chodzi o zdjęcie - słucham, nie obrażam się, postanowiłem nie bronić zdjęcia tłumacząc co poeta miał na myśli, bo chyba nie tędy droga. Dzięki za komentarze!

mikkay
04-07-2007, 23:16
Może i malutki, ale tatką niedługo będę ;-) Jak to mówią Anglicy - "it's not the size of the boat, it's the motion in the ocean" :) Jeśli zaś chodzi o zdjęcie - słucham, nie obrażam się, postanowiłem nie bronić zdjęcia tłumacząc co poeta miał na myśli, bo chyba nie tędy droga. Dzięki za komentarze!

No i prawidłowe podejście :) Jak zdjęcie będzie dobre to samo się wytłumaczy... ba nawet tłumaczyć się nie musi.
PS dobre powiedzenie...