Zobacz pełną wersję : Zabawa w RAWki 6/2021 GŁOSOWANIE - DOGRYWKA
Dobry wieczór :)
Nie udało się po raz wtóry ustalić, kto zostaje zwycięzcą w obecnej edycji. Rozstrzygnie to dogrywka.
TUTAJ (https://forum.nikoniarze.pl/threads/306090-Zabawa-w-RAWki-6-2021-GŁOSOWANIE) znajduje się oryginalny wątek.
Po zakończonym głosowaniu edycji nr 6 pierwsze miejsce zajmują 2 prace, głosujemy na swojego faworyta.
Głosowanie w dogrywce kończy się jutro około 22:22
1 (14)
49958
2 (18)
49957
Ahahahahahahahahaha. :mrgreen:
Niedługo będzie trzeba nazwać zabawę: zabawa w dogrywki [emoji848][emoji6]
Bartolini82
22-03-2021, 23:59
Bardzo ciekawa praca do obróbki. Szkoda, że nie zdążyłem z głosowaniem :/ Zerknąłem na wątek o RAWKach dosłownie kilkanaście minut po zamknięciu :/
No, ale mam nadzieję, że przypilnuję już następnej rundy :D Powolutku wszystko zaczyna się układać z ekipami remontowymi więc niedługo może będę miał ciut więcej czasu.
Trzymamy więc kciuki, za szybki i pozytywny rozwój sytuacji :)
25. Pewnie 12 do 13, co? ;)
Na szczęście tym razem dogrywki nie będzie. [emoji846]
Jak zamkniesz przy nieparzystej liczbie głosów, to wiadomo że nie będzie. :mrgreen:
Bartolini82
23-03-2021, 23:27
crusiek, gratulacje :) Na szczęście w dogrywce głosowałem no i proszę, nawet na Twoją pracę :D
A dziękuję, chociaż wydaje mi się, że ogólnie to jakoś słabo wysżło.... ta biała obwódka przy cieniach wygląda okropnie. Nie przyłożyłem się a tu takie zaskoczenie hmmm...
Bartolini82
24-03-2021, 00:15
Powiem Ci, że mi w pierwszym momencie bardziej podobała się praca 1 w dogrywce :) Głównie z uwagi na cieplejsze kolory. Jednak jak zacząłem się przyglądać i analizować, to stwierdziłem, że 2 jest bardziej wyrazista. Cienie po prawej na słupie ciekawsze, faktura tego marmuru po lewej również. No i taki ogólny efekt naświetlenia, który skupił mój wzrok na Maryi z dzieciątkiem. Bo jednak obraz wyszedł Ci bardziej rozświetlony w stosunku do np. góry nad nim, co bardziej skupia uwagę na głównym temacie zdjęcia.