PDA

Zobacz pełną wersję : Praca magisterska na temat Fotografii- Ankieta

cieslikfoto
28-02-2021, 17:31
Dzień dobry ?

Nazywam się Adrian, zajmuje się fotografią ślubną i pisze prace magisterską odnoszącą się do RYNKU USŁUG FOTOGRAFICZNYCH, marketingu, i budowania relacji w Internecie dlatego prosiłbym o wypełnienie kwestionariusza ankiety?

Link do ankiety: https://forms.gle/WFs5MPqxXVF8xGPc9

(temat pracy: "Znaczenie mediów społecznościowych w zarządzaniu relacjami z klientem na rynku usług fotograficznych")

zwracam się z prośbą WYŁACZNIE DO fotografów zajmujących się fotografią zawodowo ?

? Ankieta dotyczy stricte fotografów zarobkowych

dziękuję za poświęcony czas na wypełnienie ankiety i życzę miłego dnia ?

Zelber
28-02-2021, 22:06
cieslikfoto
Poszło, ale mam wrażenie, że ankieta była robiona baaardzo pod fotografię ślubną i przy zajmowaniu się innymi dziedzinami fotografii zaczyna się robić problem z jej wypełnieniem. Szczerze mówiąc miałem poważne problemy z odpowiedzeniem na niektóre pytania, np:
8 - To zależy.
9 - Co się kryje pod email? Maile do dotychczasowych klientów? Maile do nowych klientów?
11 - Zależy od konkretnej dziedziny fotografii, czy rodzaju klienta(indywidualny vs biznesowy) nie da się na to jednoznacznie odpowiedzieć.
12 - Zależy od konkretnej dziedziny fotografii, czy rodzaju klienta(indywidualny vs biznesowy) nie da się na to jednoznacznie odpowiedzieć.
17 - Brak odpowiedzi inne.

Bardzo często na te pytania nie da się odpowiedzieć zerojedynkowo, bo zajmując się dwiema różnymi dziedzinami fotografii odpowiedzi z perspektywy tych dziedzin mogą być zupełnie przeciwstawne.

Brakuje mi też jakiegoś pola w ankiecie, w którym mógłbym napisać to, co piszę tutaj ;)