Zobacz pełną wersję : Mono Lake, California
Pawel_Las
28-02-2021, 00:44
Witam,
49014
arkorp76
28-02-2021, 04:59
Super to wszystko wyszło, jedyne co mi się nie podoba to to że mnie tam nie było. ?
Wind Mill
28-02-2021, 10:42
Krajobraz nieśmiało pozaziemski. ;)
Widok nie z tej ziemi. Piękny kadr.
Za przedmówcami. Świetne foto. Rozdziałka mega, więc można się pobawić. Polecam usunięcie tego chaszcza, który nie pomaga w odbiorze. Z czystej ciekawości dodałem filtr fotograficzny czerwony w PS, tak 20%-30%, ponieważ wersja autora wydaje mi się za niebieska. Naprawdę warto spróbować. Efekt może zaskoczyć. Ale to oczywiście indywidualne interpretacje, które w żaden sposób nie umniejszają oryginałowi.
Pawel_Las
28-02-2021, 21:42
Za przedmówcami. Świetne foto. Rozdziałka mega, więc można się pobawić. Polecam usunięcie tego chaszcza, który nie pomaga w odbiorze. Z czystej ciekawości dodałem filtr fotograficzny czerwony w PS, tak 20%-30%, ponieważ wersja autora wydaje mi się za niebieska. Naprawdę warto spróbować. Efekt może zaskoczyć. Ale to oczywiście indywidualne interpretacje, które w żaden sposób nie umniejszają oryginałowi.
Black70 sprobowalem i dodalem filter czerwony. Efekt podoba mi sie na skalkach, mniej juz na sniegu i niebie. Co do chaszcza - to mam tez wystemplowana wersje, ale jakos tak lyso bez niego. Tak jak zaznaczyles to rzecz indywidualnego podejscia. Dzieki za komentarz.