PDA

Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Władca stolicy.

creep
23-01-2021, 15:45
Co prawda PKiN właśnie traci tytuł najwyższego budynku w mieście, ale wciąż jest jedyny w swoim rodzaju (przynajmniej w Polsce ;) ).

47591

Keek
24-01-2021, 00:59
Widziałem ostatnio jakiegoś kolesia kręcącego się w tym miejscu z aparatem. Ciekawe czy to byłeś Ty :D

creep
24-01-2021, 15:31
Widziałem ostatnio jakiegoś kolesia kręcącego się w tym miejscu z aparatem. Ciekawe czy to byłeś Ty :D
Hehe :) To było robione w grudniu, po pierwszych opadach śniegu tej zimy. Pewnie to nie byłem ja, ale też zauważyłem że ilość osób fotografujących w miastach drastycznie wzrosła. Na prawie każdym plenerze się kogoś spotyka, a już na pewno gdy są dobre warunki.

Keek
24-01-2021, 21:59
Hehe :) To było robione w grudniu, po pierwszych opadach śniegu tej zimy. Pewnie to nie byłem ja, ale też zauważyłem że ilość osób fotografujących w miastach drastycznie wzrosła. Na prawie każdym plenerze się kogoś spotyka, a już na pewno gdy są dobre warunki.

To by się zgadzało. Pierwszy śnieg tej zimy. Ale fakt, często widzę tam fotografujących. W większości jednak z telefonami :)

creep
24-01-2021, 23:35
To by się zgadzało. Pierwszy śnieg tej zimy.
To teraz informacja dodatkowa. Zdjęcie robione z ulicy, wchodziłem gdy było czerwone światło, strzelałem i uciekałem :)

Keek
24-01-2021, 23:55
To teraz informacja dodatkowa. Zdjęcie robione z ulicy, wchodziłem gdy było czerwone światło, strzelałem i uciekałem :)

No nie, to chyba faktycznie był ktoś inny :)