PDA

Zobacz pełną wersję : Adobe Master Collection CS6 pod Maca

mazon
22-01-2021, 01:28
Witam
Panie lub Panowie, potrzebuję waszej pomocy.
Kilka lat temu zainstalowałem na swoim kompie studencką wersję Master Collection CS6 (a właściwie to tylko kilka składników), i wszystko śmiga ale że komp już swoje lata ma, przyszedł czas na zmiany, i padło na Maca.
Wydawało mi się że przy pobieraniu z Adobe pobrane zostały obie wersje dla Win i Mac, a tu lipa i mam tylko pod Win, na stronie Adobe nic nie mogę już znaleźć a na dodatek zapomniałem swojego ID do konta. Przeszukałem wszystkie swoje skrzynki e-mail i "ni hu-hu" nic nie znalazłem a po założeniu nowego konta nie ma możliwości pobrania nawet wersji testowej pod Maca (w ogóle żadnej wersji CS6) a ja innej nie potrzebuję.
Dlatego też zwracam się do Was z prośbą, czy czasem ktoś udostępnił by mi sam pakiet instalacyjny Master Collection CS6 pod Maca w polskiej wersji językowej, chodzi tylko o sam plik .dmg bez żadnych kluczy i tym podobnych rzeczy.
Z góry wielkie dzięki

ksh
22-01-2021, 02:05
Ja nie tak dawno podobną wersję ale z Mac na PC załatwiałem na chacie z obsługą adobe, bez problemu zmienili klucz na PC i dali linka do paczki.

mazon
22-01-2021, 12:04
Ale jak to zrobiłeś, bo mi proponowali abonament CC i dopiero wtedy możliwość pobrania starszej wersji.
Klucz to mam, bo zawsze zapisuję sobie na tajnym penie.
Potrzebuję tylko sam pakiet pod Maca

ksh
22-01-2021, 12:36
Zalogowałem się na konto adobe, kontakt przez chat i napisałem że chcę używać pakietu na PC, za pół godziny drugi klucz pojawił się na koncie, poprosiłem o link do ściągnięcia pakietu i też dostałem, ważność linku była 15 minut.

mazon
22-01-2021, 13:08
A ja nie pamiętam swojego ID do konta, nigdzie tego nie mogę znaleźć, klucz zapisałem a ID nie zapisałem, jak bym miał swoje ID to bez problemu odzyskałbym hasło a tak to dupa, na nowo założonym koncie nie mogę zarejestrować na nowo produktu bo już go wcześniej zarejestrowałem, i tak w koło się to kręci. Myślałem że zobaczę moc Maca z Photoshopem a przyjdzie mi może zaprzyjaźnić się z pakietem Affinity, a tam tylko angielski.

ksh
22-01-2021, 17:57
Samego ID nie trzeba, email i hasło https://account.adobe.com/