Zobacz pełną wersję : _WPK4656 Autumn
45076 (https://wpkx.pl/_WPK4656%20Autumn.jpg)
cz4rnuch
09-11-2020, 22:11
Abolicja?
Kojocisko
09-11-2020, 22:12
Rozkład GO daje efekt, jakby to było zdjęcie makiety. Śliczności.
Bartolini82
09-11-2020, 22:29
Nietypowa konstrukcja z uwagi na stronę otwierania, chyba ktoś był leworęczny :) Sporo takich w życiu widziałem i zawsze były tam "prawe" drzwi :D
Dobre spostrzeżenie.
Rozkład GO daje efekt, jakby to było zdjęcie makiety. Śliczności.
Dziękuję. ;)
PS Już myślałem, że skoro nie dostaję powiadomień, to wszyscy są w Dubrovniku, ale ban najwyraźniej pomógł. :D
Już pisałem - świetne
Jaki ban ?
Fajne. Ładnie światło i rozkład GO. Można się zamknąć w środku i rozpocząć proces sprawdzania Back Focus... ;)
Już pisałem - świetne
Jaki ban ?
Dzięki raz jeszcze.
Jaki? Ano zwykły, zielonożółty, lekko zakrzywiony - za nabluzganie w "Sprawach forum". ;)
- - - - kolejny post - - - - - -
Fajne. Ładnie światło i rozkład GO. Można się zamknąć w środku i rozpocząć proces sprawdzania Back Focus... ;)
Dziękuję.
Ale wiesz, komentowanie tego obiektu jest tu wielce ryzykowne. :D
Może dziwnie to zabrzmi, ale to jest najlepsze jakościowo zdjęcie wygódki jakie w życiu widziałem. A tak bardziej poważnie ogólna jakość zdjęcia, kolor, nasycenie, rozmycie tła naprawde klasa.
Dziękuję bardzo, jednak to głównie zasługa sprzętu. ;)
Sprzęt swoją drogą, ale uchwycenie tych uśmiechniętych pustaków to tylko zasługa operatora ;-)
Muszę przyznać, że mnie zabiłeś. Patrzyłem na wszystko, tylko nie na pustaki. :D
Carlos_lo
09-11-2020, 23:42
bylem kiedys u kolegi w Warszawie na nowym mieszkaniu, spalem na podlodze i wpatrywalem sie w sufit i tam byly takie podobne pustaki; dawalo nam to sporo przemyslen; na zakonczenie skwitowal, ze podobne sa do moich oczu; tak mi sie skojarzylo luznie
Musi kolega lubić.;-)
A pustaki po to, żeby wygódka w lewo nie leciała.
Carlos_lo
09-11-2020, 23:54
kolega zatrudnil Bialorusina, ktory opowiadal mu rozne swoje historie, jedna zapadla mi w pamiec, ze po skonczonej robocie byl styrany i chcial obejrzec mecz w drugim pokoju gdzie drzwi byly otwarte i widac bo telewizor, kiedy uslyszal od swojej dziewczyny: ty mnie w koncu posuwasz, czy mecz ogladasz;
kurcze i jak tu wypoczywac, odwieczne pytanie
paparapa
10-11-2020, 09:22
Prawie pochwalono w tym zdjęciu wszystko. Pominięto to, że udało Ci się skomponować kadr właściwie bez ani jednego prostego "elementu" :).
jurkarol
10-11-2020, 09:34
Piękna i bestia. Wydrukować to i powiesić w wygódce, a potem zrobić zdjęcie.
"Where to sit in the autumn"
Ja bym sobie powiesił we wszystkich moich wygódkach, które nawiasem mówiąc, naturalnie są otwierane na lewo.
To oczywiście komplement do zdjęcia, bo tu kibel jest sacrum.
Prawie pochwalono w tym zdjęciu wszystko. Pominięto to, że udało Ci się skomponować kadr właściwie bez ani jednego prostego "elementu" :).
Ale to nie moja wina, tylko panującej tam dystorsji! :D
- - - - kolejny post - - - - - -
Piękna i bestia. Wydrukować to i powiesić w wygódce, a potem zrobić zdjęcie.
"Where to sit in the autumn"
Ja bym sobie powiesił we wszystkich moich wygódkach, które nawiasem mówiąc, naturalnie są otwierane na lewo.
To oczywiście komplement do zdjęcia, bo tu kibel jest sacrum.
Dziękuję. ;)
Tylko ja bym w słowo "sit" wstawił "h", a w "sacrum" "r", no ale już raz za zimowe zdjęcie tej sławojki dostałem bana. :D
(https://forum.nikoniarze.pl/threads/295451-Too-Cold-to-Defecate)
Myślę ze raczej coś napisałeś ;) a nie "za zdjęcie"
Myślę ze raczej coś napisałeś ;) a nie "za zdjęcie"
Tak, i nie.
Po prostu jak zwykle dałem zdjęcie z pasującym doń, wg mnie - bądź co bądź autora - tytułem.