Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Róg obfitości
Hejka,
Świt to takie krótkie słowo a opisuje tyle, że trudno pomieścić to w kadrze :)
43641
Sceneria do hollywoodzkiego filmu o inwazji obcych :) Niesamowite warunki.
Dokładnie. Brakuje tylko trójnogów..
Łaaaał. Mgły, detal, światło. Pięknie.
W sumie dobrze że w tych warunkach paleta kolorów zredukowała się do kilku odcieni - gdyby było więcej, to byłaby przesada. A tak - jest klimat.
krzysztofz24
28-09-2020, 23:13
Przepiekne "czesanie" swiatlem. Tre przeswity, chmury, mgly na tej sceneri.
Nie ma to jak tele przy gorskim krajobrazie, wyjmowanie sobie najlepszych kawalkow ze spektaklu przed oczami...
Dawaj wiecej:-)
W rzeczy samej.. Zacne.
Łaaaał. Mgły, detal, światło. Pięknie.
W sumie dobrze że w tych warunkach paleta kolorów zredukowała się do kilku odcieni - gdyby było więcej, to byłaby przesada. A tak - jest klimat.
Działo się niesamowicie. Człowek nie wiedział co focić :)
Przepiekne "czesanie" swiatlem. Tre przeswity, chmury, mgly na tej sceneri.
Nie ma to jak tele przy gorskim krajobrazie, wyjmowanie sobie najlepszych kawalkow ze spektaklu przed oczami...
Dawaj wiecej:-)
Uwielbiam takie wynajdywanie detali z tele. To od lat moja ulubiona zabawa w górskim foto :)
Prawda to :)
- - - - kolejny post - - - - - -
Jeszcze kilka kadrów co już obrobione mam :)
2.
43656
3.
43657
jurkarol
29-09-2020, 22:37
Mnie pierwsze wystarczy za wszystko
Warunki piękne. Jak widzę przydałaby się jeszcze dłuższa lufa, bo wykroić z pierwszej foty można kilka fajnych kadrów. Co do uwag, to moim zdaniem odrobinę mniej kontrastu nadałoby fotom bardziej malarskiego charakteru i więcej subtelności.
Mnie pierwsze wystarczy za wszystko
Dla mnie też najlepsze z setu :)
Warunki piękne. Jak widzę przydałaby się jeszcze dłuższa lufa, bo wykroić z pierwszej foty można kilka fajnych kadrów. Co do uwag, to moim zdaniem odrobinę mniej kontrastu nadałoby fotom bardziej malarskiego charakteru i więcej subtelności.
Zdecydowanie brakowało mi mojego Tamrona 150-600 ale targać go ze sobą po górach to już dla mnie "too much". Co do kontrastu to z pewnością masz rację.
2. bardzo mi sie widzi.
Dzięki :)
Kolejne też miodne...
2 - te ostre kolory w LG rogu to obróbka, czy faktycznie takie światło?
Kolejne też miodne...
2 - te ostre kolory w LG rogu to obróbka, czy faktycznie takie światło?
Dzięki.
Na 2-ce to faktycznie światło wschodzącego Słońca.