Zobacz pełną wersję : [ Ptaki ] Karmienie szczupakiem
Karmienie szczupakiem
42348
F*ck me sideways and call me Merry.
Poziom niektórych twoich zdjęć przekracza te prezentowane na NG. To jest jedno z nich.
Jedno z najlepszych zdjęć przyrodniczych. Brawo!
Wind Mill
20-08-2020, 17:07
O Cię Florentyna...
To ta sama ekipa co w Świeżej rybce (https://forum.nikoniarze.pl/threads/303900-%C5%9Awie%C5%BCa-rybka?p=4136671#post4136671)? Badylek wygląda na ten sam. ;)
Opłynąleś je dookoła? :o :shock:
Dziekuje za mile slowa, to motywujace ;)
Wind Mill tak, opłynąłem kilka razy, choć brzmi to łatwo i przyemnie to tym razem nie pamiętam kiedy się tak umordowałem brodząc w betonującym po kolana mule i torując niewyobrażalną ilość krępujących glonów w oonkretnym żurku :D
Kiedy już myślałem, że świeżej rybki nic nie przebije, wyskakujesz ze szczupakiem, warto było się mordować [emoji846]
piękne! Wind Mill gratki za spostrzegawczość :)
tbogdanowicz
20-08-2020, 19:18
Ślij na każdy konkurs jaki znajdziesz, a tutaj dawaj linka gdzie można głosować!
Czy nie uważacie, że górna część kadru jest zbyt mocno przycięta? :oops::oops::oops:
Wind Mill
20-08-2020, 20:15
Moja pierwsza myśl (no, trzecia bo pierwsza to zachwyt a druga czy to nie ta sama ekipa co w/w) to "szkoda, że skrzydła przycięte".
Ale po sekundzie naszła mnie refleksja, ze nie szkoda, bo tak jest bliżej, to co istotne bardziej widać.
To były by po prostu dwa bardzo dobre zdjęcia, pewnie tak samo dobre - po prostu inne.
Andrzej67
20-08-2020, 20:21
Pięknie.
lukasz_kk
20-08-2020, 21:34
Byłem ostatnio w Leśnym Parku Niespodzianek w Ustroniu, gdzie przekonałem się jak trudno jest uchwycić w kadrze lecącego ptaka (zwłaszcza sokoła).
Po tym w sumie niewiele wnoszącym, i mało związanym z tematem wstępie stwierdzam, że to zdjęcie to pieprzone mistrzostwo świata!
Dziekuje za komentarze ;)
fader_audio
22-08-2020, 09:12
super fota, mega. gratuluje sytuacji.
Obrazek2000
22-08-2020, 10:17
Niesamowite! Wszystko jest jak być powinno. Będziemy do Ciebie mówić Mistrzu! ;-)
A, ilu Was tam jest. :lol:
Niesamowite zdjęcie, obciętymi skrzydłami bym się nie przejmował bo nie to jest tematem. Wróciłem do zdjęcia po waszych komentarzach by zobaczyć o co chodzi z tymi skrzydłami. Na pierwszy rzut oka tego się nie postrzega co innego rozwala system! [emoji991][emoji226] ujęcie i jakość pierwsza klasa [emoji106]
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Wspaniała fota. Gratulacje. :)
Szydlarz
23-08-2020, 15:38
Mega kadr ! Gratuluję cierpliwości, uchcwycić taki moment to nielada wyzwanie ! :)
Mega, zdjęcie przyrodnicze. Konkursowe...
Brawo.
Brawo ,świetny moment BDBfota
Dzięki bardzo za komentarze ;)
Przecież na pierwszy rzut oka widać, że to ustawka z ptakami :-D
Super!