Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Portret pandemiczny
jacek dr
29-06-2020, 22:23
Taki mały projekt ,chyba jeszcze nie skończony. Z tyłu głowy ,gdzieś Zofia Rydet z zapisem socjologicznym.Zapraszam .
40978
Zaciekawia i zatrzymuje. Każda postać sfotografowana na interesującym tle. Wciąga.
Pani na ostatnim, to jak `krzyk nad zapadającym się pod sobą światem`.
Jacenty Z.
01-07-2020, 13:29
Jeśli chodzi o podejście do tematu, ciekawe, inspirujące, wykonane z dużą konsekwencją i dużym nakładem pracy, fajne, podoba mi się :-)
Jeśli chodzi o sposób przedstawienia, przeszkadza mi ta duża ilość białego. Jako odbiorca chciałbym, żeby zdjęcia były większe, a delikatna biała obwódka pomiędzy nimi i wokół nich była tylko przerywnikiem. W tej chwili mam wrażenie, jakby zdjęć powierzchniowo troszeczkę zabrakło i były zewsząd pożerane przez białego potwora :wink:
jacek dr
02-07-2020, 19:27
Dziękuję .Jesli chodzi o sposób prezentacji jest mocno niedoskonały wiem ,nie zmiesciłem także wszystkich zdjęć. Docelowo mają byc pojedyncze wydruki i prezentacjia w formie zestawu na wystawie,taki jest plan :)
Heldbaum
05-07-2020, 17:56
No cóż... Pomysł fajny, tylko że nie mogę go obejrzeć. Po kliknięciu zdjęcia pokazuje mi się taki ekran i później nic się nie dzieje. Poz tym, że to kółko na środku się kręci godzinami... Czy nie dało się tego tutaj umieścić w jakiś inny sposób?
https://i.imgur.com/5jPYTsd.jpg