Zobacz pełną wersję : Tematyczne 15/20-Głosowanie.
Bry.
Zostało zgłoszone 10 zdjęć, co oznacza 2 głosy. Nie głosować na więcej, głosy takie zostaną unieważnione.
Dla przypomnienia, tematem było "Ścieżka" autorstwa kipcior.
Numer zdjęcia znajduje się NAD nim.
1
40573
2
40574
3
40575
4
40576
5
40577
6
40578
7
40579
8
40580
9
40581
10
https://i.imgur.com/lkbi5h2.jpg
Nie głosować na siebie, głos taki zostanie unieważniony, a głosujący "nagrodzony".
siemalysy
19-06-2020, 21:20
Zagłosowane :-) Później może bym zapomniał...
tbogdanowicz
19-06-2020, 21:22
Wspaniałe zdjęcia!
Natchniony tymi widokami, jutro rano wyjdę z domu :-)
i pojadę do... pracy :-(.
Zamiast jechać to idź ścieżką ;)
Fajne prace. Nie wiem jak zagłosować.
Wind Mill
20-06-2020, 12:58
A można dwa razy? Raz na jedne dwa, drugi na drugie dwa? Wybór nie był łatwy. ;)
Rzuć monetą ;) najpierw jedno z dwóxh, później druga runda. Niech ślepy los zdecyduje ;) chyba, że masz monete z dwóch stron taką samą to będzie problem :mrgreen:
Dex, gałgan, mógł pocieknąć, ale wolał się skupić na rzucaniu monetą. I przy okazji: co w sytuacji, w której w/w moneta wbije się w sufit? ;)
Na miejscu I, jedno zdjęcie z duuużą przewagą.
Na miejscu II, cztery zdjęcia, z dwoma głosami przewagi nad...
...Miejscem III, z trzema zdjęciami.
Dwa zdjęcia bez głosu.
;)
Jak nic moje :D Ciekawe czyje drugie :D
crusiek
https://forum.nikoniarze.pl/attachment.php?attachmentid=29395&d=1566315433
;)
Czyli, ktoś się zastanawia, czy by zagłosować, ale jeszcze się nie zdecydował? :D
Widzę, że OjTam odzyskał Magiczną Kulę :D
Kawa + eneregetyk = małe zagięcie c/p. Kuli dalej nie znalazłem. I pewnie już nie znajdę, bo na panele przetargowana.
Dex, gałgan, mógł pocieknąć, ale wolał się skupić na rzucaniu monetą.
Nie nie, ja nie jestem prowadzącym więc sie nie wcinam ;)
siemalysy
20-06-2020, 21:21
Dex, gałgan, mógł pocieknąć, ale wolał się skupić na rzucaniu monetą. I przy okazji: co w sytuacji, w której w/w moneta wbije się w sufit? ;)
Na miejscu I, jedno zdjęcie z duuużą przewagą.
Na miejscu II, cztery zdjęcia, z dwoma głosami przewagi nad...
...Miejscem III, z trzema zdjęciami.
Dwa zdjęcia bez głosu.
;)
Mogłem jednak nie wysyłać. Znów zostanę bez głosu :-(
;-)
Znów zostanę bez głosu :-(
Psuja mode on: ummm, nie. :p
Wind Mill
20-06-2020, 21:29
Rzuć monetą ;)...
Za późno, już głośnięte było gdy zastanawiałem się nad 2x2. :lol::mrgreen:
Mogłem jednak nie wysyłać. Znów zostanę bez głosu :-(
;-)
Na żadnej pracy nie widzę rowera, to nie może być tam nic Twojego :mrgreen:
siemalysy
20-06-2020, 22:55
Na żadnej pracy nie widzę rowera, to nie może być tam nic Twojego :mrgreen:
A jednak :-)
Głosa juz dawno oddałem, może nawet na Ciebie w takim razie :D będzie, że kumoterstwo czy tam inne kumkownictwo :mrgreen:
siemalysy
20-06-2020, 23:10
Najwyżej dostaniemy bana :-P
Przecież od dawna wiadomo, że ta zabawa to kumoterstwo, kumkownictwo, TWA i ogólnie korupcja z nepotyzmem. :roll:
Najwyżej dostaniemy bana :-P
Łiiiiiiiii :mrgreen: i wtedy w sygnature: TWA Official :mrgreen:
TWA nie latajo...
https://pl.wikipedia.org/wiki/Trans_World_Airlines
Biorąc pod uwagę, że Lysy z Uci a Darth Dex z 3miasta, to pewnie pływają. Latanie im zbędne. ;)
Nie wiem, jak z tym pływaniem, bo to pewnie trzeba by Wisełką przez Wawę, ale z Wawy szambo wybija... Może lepiej powietrzem?
Krecik jest z Gdańska także polecimy... podkopem :mrgreen: Wszędzie, bez korków, tłoku, brzydkiej pogody. Zawsze ciemno i wilgotno :lol:
Wind Mill
21-06-2020, 12:55
...kumoterstwo czy tam inne kumkownictwo....
- Baco, a jak ja by waszą starą tryknął, to byśmy byli kumy?
- Nie, to byśmy byli kwita!
Na 30 stan wygląda tak:
Miejsce I - 1 zdjęcie, z dużą przewagą nad miejscem II, na którym są 2 zdjęcia. Miejsce III - dwa zdjęcia.
Różnice w głosach między miejscami II do V - jeden głos.
Dwa zdjęcia bez głosu, więc na tą chwilę z Różowej Żaby nici. ;)
- Baco, a jak ja by waszą starą tryknął, to byśmy byli kumy?
- Nie, to byśmy byli kwita!
No gdzie tu bace nad morzem ;)
No gdzie tu bace nad morzem ;)
Road tripa po taaakiej imprezie zaliczył.
Dex, znalazłem dla nas transport.
Naapisałem OjTam że za 2h będę na herbacie, więc się zbieraj, za 30 sek po Ciebie wpadnę.
OjTam, crusiek i ja... to jutro musze brać enżete :mrgreen:
Zdecydowanie i definitywnie. :)
Zabawy zostają zawieszone z powodu spotkania kierownictwa i mnie :mrgreen: przepraszamy za usterki i do usłyszenia kiedyś tam :D
Takie spotkanie, z powiedzmy jakimś małym plenerem byłoby wskazane.... Gdzieś po środku, żeby większość miała taka sama ilość drogi do pokonania hmmm, hmmm. Tylko jak to zrobić, jak lokalnie nie da się w parę osób na piwo umówić...
Już tu kiedyś był temat zlotu :lol:
A ja sobie taktycznie podbije wątka, może ktoś jeszcze zagłosuje
Piszesz o rawkowo - tematycznym zlocie wrocławskim ? Właśnie poczytałem i coś nie pykło chyba :/ :D
Hmmm, hmm, trzeba by ludzi zachęcić czymś... tylko czym!?
Może się wystawimy jako modele do aktu ?
Gdybym wyglądał jak aktowiec to pewnie bym już dawno pozował ;) a tak... musicie jeszcze poczekać aż się wyrzeźbie :mrgreen: tylko mam dziary a nie wszyscy to lubią :-P
Ja mam masę... więc już są jakieś fundamenty na rzeźbę :D
No dobra, modele to ja jedynie sklejam więc i tak by nie wyszło, to może inna zanęta.... może wydrukować dla każdego dyplom uczestnictwa, który upoważniałby do wejścia do każdej miejskiej toalety za free?
No to lecim z tematem :mrgreen: do lata :lol: to już nie dam rady się ładnie zaprezentować w bikini ;) ale może jesień będzie ciepła :roll:
No to lecim z tematem :mrgreen: do lata :lol: to już nie dam rady się ładnie zaprezentować w bikini ;) ale może jesień będzie ciepła :roll:
Mówisz? :D
Statystycznie rzecz biorąc większość uczestników jest płci nieprzeciwnej ... istnieje szansa niepowodzenia :D
No dobra, modele to ja jedynie sklejam
Nie zgubiłeś czasem udaję, że?
Wyjdziesz na plaże taki wyrzeźbiony to sie foczki same zlecą ;) czy tam kobiety płci odmiennej jak to mawiał herr Otto :mrgreen:
Nie zgubiłeś czasem udaję, że?No tak... ale to wina Kardynała jest a nie moja... [emoji6]
Wyjdziesz na plaże taki wyrzeźbiony to sie foczki same zlecą ;) czy tam kobiety płci odmiennej jak to mawiał herr Otto :mrgreen:Foczek nie wolno męczyć na plaży, artykułów nie czytałeś? [emoji6]
Foczek nie wolno męczyć na plaży, artykułów nie czytałeś? [emoji6]
Co Ty świntuchu chcesz z nimi robić :shock:
37 głosów to https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2016/09/86a39b4571c548e767cfa77ff17299fcba2ef199-1.jpg ©® by spiritus™
tbogdanowicz
22-06-2020, 15:35
Ostatnio była zadyma o politykę.
Olałbym to, ale moderator nieładnie potraktował moje wypowiedzi z tamtego wątku.
Najpierw usunął rzeczy kompletnie nie nawiązujące do polityki, jak się zdziwiłem, to zacytował fragment wypowiedzi zmieniając jej sens i zamknął wątek by mu tego tam nie napisać.
Jakby co, będzie na półlitra, bo to jemu obrazek podkosiłem. :mrgreen:
Mini przeciek: znowu Żabulca nie będzie. ;)
Całkiem sporo osób zagłosowało.
Podsumujmy.
I:
Stefan Kulibaba
https://forum.nikoniarze.pl/attachment.php?attachmentid=40576&d=1592593662
II:
crusiek a.k.a Krecik
https://forum.nikoniarze.pl/attachment.php?attachmentid=40574&d=1592593662
III
siemalysy
https://forum.nikoniarze.pl/attachment.php?attachmentid=40575&d=1592593662
Gratulację.
Stefan Kulibaba czekam na nowy temat. Post, PW, mail. Jak wygodniej.
- - - - kolejny post - - - - - -
Jak widać, Dex na siemalysy zagłosował. Awantura o TWA za 3... 2... 1... ;)
No to myyyk, Darth Scrat is Tematyczne TWA Official :mrgreen:
Stefan Kulibaba
22-06-2020, 22:00
Proponuje temat BIAŁO-CZERWONO
Stefan Kulibaba
To całe TWA ruszać tu (https://forum.nikoniarze.pl/threads/303367-Zadania-Tematyczne-16-20-Biało-Czerwono?p=4129106#post4129106).
siemalysy
23-06-2020, 20:17
Dobry wieczór,
Dziękuję wszystkim za głos oddany na moją pracę. Dziękuję również TWA za głosik :-P
Głosowałem na Ciebie :)
Co do wygranego zdjęcia. Wolno rozmawiać?
Wygrało z dużą przewagą. Na pewno super wypatrzone, ścieżka, dwie babcie, ładny krajobraz, same plusy. Ale .... techniczne wygląda jak wykadrowane z ISO 6400 i odszumione, tak mydlane jak tylko mozna.
Pytanie czy to pomysł na obróbkę i malarskość, czy też po prostu słabość sprzetu i próba ratowania fajnego kadru? Przyznam, że uznałem że to drugie i nie dałem tu głosu, jednak technicznie było dla mnie mało akceptowalne.
Ja głosowałem tylko na to jedno. No fakt technicznie takie sobie, za to coś przedstawia i można wzrok zatrzymać.
Noooo to Jacek też w TWA, teraz to dopiero będzie :mrgreen: Komu mucha na dziko z dzisiejszej pajęczynki? :mrgreen: