Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Naomi
Kartofelinder
07-06-2020, 21:54
witam wszystkich. Bardzo dawno tutaj nie zagladalem i zastanawiajac sie dzisiaj jakiej czesci internetu nie zdazylem jeszcze w izolacji przeczytac, przypomnialo mi sie forum. Jak juz zagladac, to pewnie i dobrze wstawic jakies zdjecie!
P.S. O dziwo, moj podpis jest jeszcze aktualny :)
40166
Witamy po przerwie :)
Poprawiłem wklejanie.
2 - za ciasno, tzn nie mam nic przeciwko ciasnym kadrom, ale tu linia kadru właściwie dotyka brzegu ust. Zostawił bym trochę więcej.
Albo zrobił kwadrat.
Kartofelinder
07-06-2020, 23:57
Oo, dobrze widizec, ze Jacek ciagle na strazy!
(ja wstawilem tylko jedno zdjecie - to drugie to chyba jakas auto-miniaturka. Do wywalenia)
Ladne zdjecie, dama tez ladna. Pazury obgryzione- u osob doroslych zawsze zly objaw.
Kartofelinder
11-06-2020, 00:56
Dzięki za opinię
Nie pisałem wcześniej, bo mam generalnie problem z tą dłonią na zdjęciu. W baaardzo wielu zdjęciach w ten sposób ułożona dłoń mi jakoś przeszkadza. Przyznam że nie do końca wiem o co chodzi
Wstawiam tutaj wersję "jak mnie się to widzi" ale jak będzie przeszkadzać to poprosze moda aby wywalił
40318
Fajna modelka, ale chętnie zobaczyłbym inny kadr, niekoniecznie z półprofilu. Wersja Fafniaka jest lepsza, moim skromnym zdaniem. EIZO rulez, hehe.
Kartofelinder
12-06-2020, 15:03
Zgadzam sie, kadr przyciety przez Fafniaka wyglada bardziej interesujaco. Szkoda, ze takiego nie zrobilem. Nie ma wiecej zdjec, bo to nie byla zorganizowana sesja, a bardziej improwizacja po lampce wina, jako dowod ze kazdy moze dobrze wygladac przed obiektywem :)