Zobacz pełną wersję : Zabawa w RAWki 13/2020 GŁOSOWANIE - DOGRYWKA
Czołem :)
Nie udało się ustalić, kto zostaje zwycięzcą w obecnej edycji. Rozstrzygnie to dogrywka.
TUTAJ (https://forum.nikoniarze.pl/threads/303131-Zabawa-w-RAWki-13-2020-GŁOSOWANIE) znajduje się oryginalny wątek.
Po zakończonym głosowaniu edycji nr 13 pierwsze miejsce zajmują 2 prace, głosujemy na swojego faworyta.
Głosowanie w dogrywce kończy się jutro około 23:47
1 (1)
40132
2 (5)
40131
Żadna z tych prac mi się nie podoba, w związku z czym wstrzymuję się od głosu. O.
tbogdanowicz
07-06-2020, 07:04
Zachowałeś się zgodnie z avatrem :-).
Ja natomiast, głosowałem na obie :-).
Na szczęście jedna mi się podoba odrobinę bardziej.
Przeciek na 10 głosów? Czemu nie!
Jedno przegrywa, drugie wygrywa :P
Ale są blisko i może być druga dogrywka :evil: :twisted: :mrgreen:
Krecik, zagłosowało 16. Będzie dogrywka? ;)
Zamiast dogrywki rzut banknotem :mrgreen:
Przy otwartej na przestrzał chacie? :mrgreen:
Ktoś mi tu robi krecią robotę :D
Przy otwartej na przestrzał chacie? :mrgreen:
Chyba nie :( on gdzieś zadekowany pod ziemią siedzi w swojej tajnej norce w nowej Kreciobazie :mrgreen:
Co nie znaczy, że nie może mieć przeciągu. ;)
I wtedy będzie Kret uleciany z wiatrem. Hehehehe. :lol:
Kreciownęło z wiatrem? :D
Żebym ja wam nie zrobił Szregowca Kreciana... :)
A kto Ci Kreciku łapki rozbuja? :mrgreen:
Żebym ja wam nie zrobił Szregowca Kreciana... :)
Ale, że co? Zrobisz desant na gumowym jednorożcu na którąś z naszych plaż? :mrgreen:
A jak ktoś nie ma plaży? Plan Krecika jest inwalidą. :lol:
A jak ktoś nie ma plaży? Plan Krecika jest inwalidą. :lol:
Ryan był spadochroniarzem ;) Może Krecik sie wcieli w samego Ryana i będzie skakać :mrgreen:
Ale, że co? Zrobisz desant na gumowym jednorożcu na którąś z naszych plaż? :mrgreen:
Dokładnie!
Trzeba będzie jakoś odeprzeć desant. OjTam, "daj kamnienia" :mrgreen:
Ryan był spadochroniarzem ;) Może Krecik sie wcieli w samego Ryana i będzie skakać :mrgreen:
Spadochroniarstwo- sztuka schodzenia z drzew, na które się nie wchodziło. :mrgreen:
Trzeba będzie jakoś odeprzeć desant. OjTam, "daj kamnienia" :mrgreen:
Okej, łap.
Kamieniem antykreciowym ognia :D
Specjalnie dla Was, będę mieć idealne miejsce Kreciego pochówku.
Możecie czuć się wyróżnieni
"Duża osobliwość geologiczna w skali Niżu Środkowoeuropejskiego, chroniona od 1955 roku jako pomnik przyrody nieożywionej."
40170
Czad. :mrgreen:
Choć coś czuję, że skończy się tak jak z tym lotem nad zatoką, co mi Kreciok rok temu obiecał, gałgan.
Czad. :mrgreen:
Choć coś czuję, że skończy się tak jak z tym lotem nad zatoką, co mi Kreciok rok temu obiecał, gałgan.
To podpucha, to pomnik przyrody więc jak truchło będziemy tam chować? Mandat będzie a ten gałgan pewnie na to liczy :mrgreen:
Łeee, a już się cieszyłem. :(
Wygląda na to, że będzie dwóch zwycięzców. Jeżeli sytuacja się nie zmieni oczywiście :)
Chyba, że zrobię rzut OjTamem oraz Dexem do celu, który pierwszy doleci do foty, ten zbiera punkt.
Krecie obiecanki-cacanki. O. :lol:
Obiecanki-krecianki :mrgreen:
Nie bój żaby, jeszcze kilkanaście minut :)
Na te chwile jest remis :)
Krecik będzie musiał siwe futerko na awatarku dorysować. :mrgreen: