Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] taka zwykła fotka albumowa....
puchbeary
28-06-2007, 19:38
strzelona przy okazji wypadu rowerkowego. Mnie się podoba mimo że centralnie do bólu.
http://img412.imageshack.us/img412/2157/dsc0157gs4.jpg
Bartek-Kacper
28-06-2007, 19:42
Ja bym upierd...nieba i byłoby oky :D
Witam,
muszę zgodzić się z przedmówcą :evil:. Uciąć tak powyżej chmur.
Pozdrawiam, QuadMan
puchbeary
28-06-2007, 21:31
Chmmm... To nie krępować się chłopaki - macie moją pełną akceptację co do przeróbek rzeczonej fotki. :D .
Uciąłbym tam, gdzieś nad tą chmurką, gdzie widać mocno szarą połówkę :-D . No chyba że się mylę wtedy UPsss...
puchbeary
29-06-2007, 09:17
dzieki za opinie.
no faktycznie nieba chyba trochę za dużo, ale to kwestia gustu. dla mnie jest ok:D
przeszkadza mi tylko przeostrzona(?) zieleń....
puchbeary
29-06-2007, 11:34
z tym przeostrzeniem to sam nie wiem - wyostrzyłem standardowo po zmniejszeniu. Może efekt jest taki a nie inny bo to pole młodej pszenicy - cała masa kłosów obok siebie :? . Ciężko wyczuć.
z tym przeostrzeniem to sam nie wiem - wyostrzyłem standardowo po zmniejszeniu. Może efekt jest taki a nie inny bo to pole młodej pszenicy - cała masa kłosów obok siebie :? . Ciężko wyczuć.
No taaaak, mądrala nie wie czy dobrze wyostrzyl? Jak to mozliwe?
Generalnie moge Ci podeslac na maila ze dwa latawce, cztery szybowce i jakies 90 roznych ciekawych chmurek do wklejenia, by ten fot nabral rangi dobrego a nie albumowego, bo taki jest i takim pozostanie w tej formie :) Have a nice weekend ;)
Pi Es : zrob jedno zdjecie o ktorym powiesz, ze Ci sie podoba zamiast 100 fajnych.Jak wszystkie Ci sie podobaja, to nie jest za wesolo z Twoim ego :D
puchbeary
30-06-2007, 01:31
A teraz jeszcze raz tylko po polsku :D bo nie załapałem o co Ci właściwie chodzi :?: