Zobacz pełną wersję : [ Ptaki ] spojrzenie
sóweczka kwiecień 2020
39403
Mam wrażenie, że masz sztuczną sóweczkę, chodzisz po lesie szukając dobrych miejsc, sadzasz ją na gałęziach, ustawiasz pozę, spojrzenie i fotografujesz... ;-)
Kolejna piękna sóweczka!
pozdrawiam
Kojocisko
14-05-2020, 08:42
To jest jego skorumpowana sóweczka, ma z nią tajemniczy układ. Co ma z tego sóweczka (oprócz sławy) - to jest pytanie???
Ponieważ zdjęcia środowiskowe są monotonnie doskonałe, to może coś z sóweczką zmienicie? Sóweczka przy pokerze? Sóweczka po alkoholu z flaszką pod skrzydłem? Coś wymyślicie...
To jest jego skorumpowana sóweczka, ma z nią tajemniczy układ. Co ma z tego sóweczka (oprócz sławy) - to jest pytanie???
Ponieważ zdjęcia środowiskowe są monotonnie doskonałe, to może coś z sóweczką zmienicie? Sóweczka przy pokerze? Sóweczka po alkoholu z flaszką pod skrzydłem? Coś wymyślicie...
Faktycznie ciężko coś zrobić "innego", można scenerię, światło i jakieś szczegóły, mam jedno, moje ulubione w locie. jesienią będę próbował uwiecznić ją ze zdobyczą, a jak szczęście dopisze polowanie.
39411
W locie kapitalne. Fajniej by wyglądało, gdyby zajmowała troszkę więcej kadru.
Carlos_lo
14-05-2020, 10:25
sowktowizor
Na temat pierwszego zdjęcia można jeszcze się pokusić o określenie "mistrzostwo świata".
Ale na drugie zdjęcie nie ma już słów ....
Kojocisko
14-05-2020, 19:04
Etam. Człowiek się nachwali, napracuje nad wyszukanym komplementem, a autor dwa dni później walnie takie zdjęcie, że cała robota na marne i od nowa trzeba z komentowaniem kombinować. Żadna robota :-(
Ładnie.
Jaki tryb ostrości i czym ten lot pstrykany?
jesienią będę próbował uwiecznić ją ze zdobyczą, a jak szczęście dopisze polowanie.
Wiedziałem, że to jakaś znajoma, skorumpowana sóweczka... Już się na jesień umówili.... ;-)
Zdjęcie w locie nieprzyzwoicie piękne.
Pozdrawiam
Ładnie.
Jaki tryb ostrości i czym ten lot pstrykany?
w trybie ciągłym na jedno punkcie, D500+300 2.8 VR II
Modelka znakomita, fotograf jej godny. Drugie zdjęcie mistrzostwo. Może trochę szerszy kadr. Sóweczka przekupiona myszką, bo to chyba nie jeden seans.
Gratuluję i pozdrawiam.
Wind Mill
24-10-2022, 16:23
#1 na belce z losowymi.
Z perspektywy czasu można sóweczkę podejrzewać o prekognicję i po niej zadumę - "taki kurczę, zaklinacz sóweczek, a za uralką poszedł się uganiać..."
;)
#1 na belce z losowymi.
Z perspektywy czasu można sóweczkę podejrzewać o prekognicję i po niej zadumę - "taki kurczę, zaklinacz sóweczek, a za uralką poszedł się uganiać..."
;)
ale jako pierwszą napotakłem sóweczkę na swojej drodze :) Ural był wisienką dużym dodatkiem
Wind Mill
24-10-2022, 18:21
Jak dla mnie możesz uprawiać (i tu prezentować) poliamorię, z sowami, sówkami i sóweczkami. :mrgreen: