PDA

Zobacz pełną wersję : Program wyłączający system

manfred
10-05-2020, 23:19
Szukam program który wyłączy mi komputer po tym jak z jednego katalogu skopiuje pliki do drugiego katalogu. Na pewno opcja czasowa odpada. Również próbowałem z mocą procesora. Podczas kopiowania plików jest na poziomie od 5 do 20% tak więc też ciężko ustawić. Może ktoś podzieli się spotykać sposobem jak to zrobić?

sokolnik
10-05-2020, 23:23
Szukam program który wyłączy mi komputer po tym jak z jednego katalogu skopiuje pliki do drugiego katalogu. Na pewno opcja czasowa odpada. Również próbowałem z mocą procesora. Podczas kopiowania plików jest na poziomie od 5 do 20% tak więc też ciężko ustawić. Może ktoś podzieli się spotykać sposobem jak to zrobić?Jeśli próbowałeś z mocą procesora to może jest opcja zużycia dysków? :)

Wysłane z mojego Samsunga przy użyciu Tapatalka.

bomkallo
11-05-2020, 00:05
Pierwszy z brzegu 'copywhiz' ma opcje shutdown po ukonczeniu kopiowania

ps: w sumie to mozna klepnac skrypt w powershellu, ktory wpierw ma za zadanie kopiowac z overridem, zeby nie wyskakiwaly pytania a nastepnie dorzucic na koniec shutdown

jurkarol
11-05-2020, 00:32
bat zwykły też powinien dać radę.
po kolei copy a potem shutdown

manfred
11-05-2020, 07:15
ps: w sumie to mozna klepnac skrypt w powershellu, ktory wpierw ma za zadanie kopiowac z overridem, zeby nie wyskakiwaly pytania a nastepnie dorzucic na koniec shutdown

No na tym to się całkowicie nie znam. Sprawdzę program jeśli działa u mnie to wystarczy

david555
11-05-2020, 07:38
Rzuć też okiem na FastCopy.

manfred
11-05-2020, 07:43
Kupiłem już FreeFileSync