Zobacz pełną wersję : Zadania Tematyczne 9/20 -Wnętrze szeroko pojęte :)
Bry.
Temat został wymyślony przez crusiek i brzmi on:
Wnętrze szeroko pojęte :)
Czas: 17.IV.- 21:00 - lekko przedłużony.
Głosowanie 3 dni, dogrywka (oby nie :lol:) 1 dzień.
Prace proszę wysyłać na maila:
[email protected]
Regulamin (https://forum.nikoniarze.pl/threads/257040-Zadania-tematyczne-REGULAMIN-ZABAWY).
Informacja: zdjęcia przesłane od osób nie będących użytkownikami Forum, NIE będą brane pod uwagę w głosowaniu.
Doczepka, bo ogonki zjada. ;)
- - - - kolejny post - - - - - -
Jacek_Z belka?
tbogdanowicz
08-04-2020, 16:06
Dowcipne. Szeroko pojęte.
Dowcipne. Szeroko pojęte.
Krecie flaczki i inne przysmaczki? xD
tbogdanowicz
08-04-2020, 16:34
Krecie flaczki i inne przysmaczki? xD
Ooo...! O tym nie pomyślałem :twisted:.
Szeroko pojęte można pojmować w trójnasób :)
tbogdanowicz
08-04-2020, 17:58
Jak czyjeś flaczki są szeroko, to nie jest dobrze...
Może takie wnętrze? Rzekłbym wnętrze we wnętrzu!
38114
Może być zdjęcie wnętrza Drogi Mlecznej? ;)
Jest belka.
1. Tyle. Wsio. Taki kwarantannowy temat, z doma nie trzeba wychodzić i tak suabo? Łee...
Spokojnie, fotografia wymaga czasu, trzeba zajrzeć we własne wnętrze.. [emoji846]
Spokojnie, fotografia wymaga czasu, trzeba zajrzeć we własne wnętrze.. [emoji846]
O właśnie... Wnętrze flaszki liczy się tylko, jeśli focący podzieli się zawartością z prowadzącym. xD
Coś pięknego, uwywnetrznianie się we wnętrzu [emoji846]
Czyli tak zwane nocne Polaków rozmowy. :p
marioboss
10-04-2020, 16:39
OK fotka posłana ...
Całe dwie. Spoko, luz. :D
Trzy wnętrza na skrzynce. I ludzie, który raz już to piszę..., podpisujcie zdjęcia nickiem, kura rwie nać. xD
Wieczorny przeciek ze skrzynki. Cztery.
I jeden spam. xD
siemalysy
13-04-2020, 16:23
Oj kierownictwo temat wymyśliło...
Siema wszystkim ;-)
Siema Lysy. :D
Krecik siedzi pod ziemią, norki kopie, gruz na dyńkę leci, kasku brak, to mu różne różniaste pomysły do łba wpadają. xD
Co wam powiem, to wam powiem. Ale powiem wam, że na skrzynce dalej 4, co jest, jak wiadomo, MAO!!! ©® by spiritus™.
5. Oczywiście to dalej jest MAO!!! ©® by spiritus™.
5. Oczywiście to dalej jest MAO!!! ©® by spiritus™.
U, automat się popsuł [emoji23]
Automat w porządku. Raczej skrzynka się spsuwała. ;)
Ooo, w rawkach chyba internet padł na skrzynce, bo też się popsuła :D
Kwarantanna + okres poświąteczny. Cóż...
Kwarantanna - fontanna ....
Chcesz w fontannie siedzieć? Norkę zalało? I czy krety to w ogóle pływać umieją?
Oczywiście że tak, jeżeli pływają na parasolkach lub liściach. [emoji846]
Czyli nie. :)
PS. A na Ryśkach? Choć i tak nie skończą...
Na Ryśkach tak o ile pomalują go lakierem...
Przed pomalowaniem należało by skończyć, a z tym ciężko będzie. :p
PS. 6.
Oj Tam, OjTam
Od jutra prace przyspieszą [emoji23]
Ale teraz czaje się jak kret do jeża? Bo się boję że mi części nie spasują i przymierzam po 100 razy i przesuwam.
Będę wzmacniał szkielet Pianka montażową [emoji16][emoji23]
Ale teraz czaje się jak kret do jeża? Bo się boję że mi części nie spasują i przymierzam po 100 razy i przesuwam.
100x przymierz, raz przyklej.
W pełnej wersji:
100x przymierz, raz przyklej, puść joba, oderwij, obróć, przyklej ponownie.
:lol:
Będę wzmacniał szkielet Pianka montażową [emoji16][emoji23]
Tiaa... I znów tydzień czekania aż pianka zaschnie, dwa dni szlifowania, szpachla... No na cholerę... :p
Mówisz olać? W sumie myślałem bardziej o takim wzmocnieniu środka, bynajmniej, nie chce zrobić z tego szynki wędzonej....
Zrób podposzycie albo dodatkowe żebra, nawet z tektury falistej. Wcięło mi gdzieś zdjęcie szkieletu Hooda, bo bym zarzucił o co mi chodzi.
A pianka co? W sumie zrobi się jak ze śmietaną w sprayu , cząchu, cząchu i w pyszczek [emoji23]
Tia... Zapiankujesz, tydzień czekania aż wyschnie. Później cięcie, szlifowanie, szpachla, szlifowanie... Mnie by się tak nie chciało bawić. No, może jakby to Iowa/Yamato w 1:200 było, żeby się kadłub nie zbananował. Ale tak? Lepiej tekturą.
No ta, to tylko Kardynał, szkoda na takiego piankę marnować.
I tak kolory będą z czapy, trzeba y miziac na nowo farbkami... Niektóre wregi spasowane po pijaku trochę, zostawiłem ciut zapasu, stąd miliony klejeń na sucho [emoji23][emoji23][emoji23] najbardziej cieszę się że zrobiłem to na 2.5mm w sumie już jest mocno stabilnie. Ale to podposzycie to chyba będzie najszybciej, a może by tak szkielet streczem pociągnąć [emoji23]
7. Ostatnia oczywiście za duża i niepodpisana. Ech, ludzie...
7, co oczywiście dalej jest MAO!!! ©® by spiritus™.
PS. Widział Promiluszka ktoś ostatnio? Jakoś cicho jest.
Pewnie go 150-600 przygniotło i nie może wyjść spod niego...
On nie Kret, żeby się takiemu tamronikowi dać. :lol:
Pewnie sfocił coś, czego nie powinien i teraz musi się ukrywać.
Jakieś zapasy kreciej norki pewnie, to faktycznie, też bym się ukrywał [emoji23]
Wrzuciłbym taktyczny kadr o niczym, żeby nie zobaczył co napisałem, bo bana dostane, ale kij tam, jeszcze mam trochę granatów :D
8, co oczywiście dalej jest MAO!!! ©® by spiritus™.
Głosowanko. (https://forum.nikoniarze.pl/threads/302548-Tematyczne-9-20-Głosowanie)