Zobacz pełną wersję : PROMOCJA NA PS
Nikodemo
31-03-2020, 19:07
Ps za 14,59USD. Ja już kupiłem i pobrałem.
https://remicrosoft.com/
Ta, office za 10 dolarów, Corele, Windowsy :D
Że też dałeś się w to wciągnąć :)
Nikodemo
31-03-2020, 19:12
Ja już pobrałem, jeszcze nie instalowałem ale na dysku już mam. Zaraz będę instalował i dam znać.
To nie chodzi o to.
Klucz może nawet i będzie działać, do czasu, aż zostanie użyty tyle razy, że zostanie zablokowany.
cz4rnuch
31-03-2020, 19:14
Zaciągnąłeś jakiegoś pirata. Może lepiej nie instaluj.
No, i niestety raczej tego nie cofniesz, ale może przy farcie pochodzi trochę :)
Poza tym. Wtopa po całości.
Ostatnio na takie coś trafiłem na FB, nawet admini się robili w balona (przez brak wiedzy na temat legalności licencji)..... a potem płacz, jednemu działa, drugiemu nie działa, trzeciemu podziałało i przestało itp :D
No ale.... mogę się mylić, może akurat coronopromocja :D:D:D:D:D .... eee raczej nie :)
Gdybyś chciał zrezygnować, to....
Sale items
Only regular priced items may be refunded, unfortunately sale items cannot be refunded.
To jest to samo co na allegro gdzie klucz dostajesz "z automatu" i "w razie problemów przyślemy nowy" :)
To jest to samo co na allegro gdzie klucz dostajesz "z automatu" i "w razie problemów przyślemy nowy" :)Chyba na netflixa coś takiego było na początku, kumpel pamiętam trochę długo na takim patencie jechał [emoji23]
Nikodemo
31-03-2020, 19:25
Zainstalowałem i narazie działa.
Ciekawa sprawa. Pożyjemy zobaczymy.
Zaloguj się na konto adobe, wpisz klucz, jak przejdzie to jest szansa że będzie na stałe.
Nikodemo
31-03-2020, 20:07
Chyba faktycznie jakaś lipa bo w mailu mi napisali: ''make sure to turn off the Wifi before you enter the key".
2pompony
31-03-2020, 20:16
Chyba faktycznie jakaś lipa bo w mailu mi napisali: ''make sure to turn off the Wifi before you enter the key".
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dobre...
Ups :D
Wiesz, tyle kosztuje, no, ciut mniej .... miesiąc subskrypcji.....
MarcinSt
31-03-2020, 20:16
Czyli już wiesz za co zapłaciłeś :(
Nikodemo
31-03-2020, 20:18
Chyba tak. Zobaczymy jak długo pochodzi.
2pompony
31-03-2020, 20:18
No dobra, ale może miesiąc i tydzień pochodzi - czyli człowiek przynajmniej wyjdzie na zero...
Nikodemo
31-03-2020, 20:33
Dzięki za pocieszenie.
https://sharewareonsale.com/s/free-1000-professional-lightroom-presets-100-discount