Zobacz pełną wersję : Adobe CC - brak opłat przez 3 miesiące
lukasz_kk
19-03-2020, 21:42
Po sieci krąży informacja, że Adobe w związku z koronawirusem na 3 miesiące zawiesza opłaty za abonament Creative Cloud. Wystarczy poprosić o to konsultanta na czacie. Poniżej screen z maila na potwierdzenie.
37424
Po rozmowie na czacie w moim planie kolejną płatność mam dopiero 24 czerwca. 3 miesiące darmowe. Plan fotograficzny (20 GB)
No i się wszyscy rzucili, że nawet chat w języku polskim jest niedostępny :P
david555
20-03-2020, 15:56
Jak szakale. :D
Jak szakale. :D
Szakale czy nie, ale też mam 3 miesiące darmowe :)
david555
20-03-2020, 20:35
Szakale czy nie, ale też mam 3 miesiące darmowe :)
A ja się jeszcze zastanowię, ale raczej nie skorzystam.
Stać mnie. :-)
Zdecydowanie wolę opcję Adobe z darmowym planem na rok - polecam.
Pozdrawiam Mirek
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
spiritus
24-03-2020, 06:58
Zdecydowanie wolę opcję Adobe z darmowym planem na rok - polecam.
Pozdrawiam Mirek
Pirate edyszyn? :D
Ja mam od 2 lat za darmo z tytułu członkostwa w AdobeStock.
A przedłużenie o 2 miesiące dostałem pół roku temu, gdy przedłużało się wysłanie kolejnego kodu. Po prostu anulowałem automatyczne odnowienie i sami mi zaproponowali 2 miesiące darmo.
Nie, Adobe Stock.
fantazja
30-03-2020, 16:05
Warto skorzystać. Mi się udało :D Dziękuję lukasz_kk :-)
Nadal dziala, po kontakcie z supportem przenieśli kolejną płatność o 3 miesiace.
barracuda
07-04-2020, 16:31
Ja mam od 2 lat za darmo z tytułu członkostwa w AdobeStock.
A przedłużenie o 2 miesiące dostałem pół roku temu, gdy przedłużało się wysłanie kolejnego kodu. Po prostu anulowałem automatyczne odnowienie i sami mi zaproponowali 2 miesiące darmo.
A jak to działa? Od jakiegoś już dłuższego czasu płacę abonament miesięczny. Wystarczy, że zacznę wrzucać zdjęcia na AdobeStock i z automatu nie będę musiał płacić? Czy działa to tak, że muszę sprzedawać jakąś określoną ilość plików, żeby nazbierać kasy na abonament? Nie mogę znaleźć informacji o zasadach jakie tam obowiązują.
A jak to działa? Od jakiegoś już dłuższego czasu płacę abonament miesięczny. Wystarczy, że zacznę wrzucać zdjęcia na AdobeStock i z automatu nie będę musiał płacić? Czy działa to tak, że muszę sprzedawać jakąś określoną ilość plików, żeby nazbierać kasy na abonament? Nie mogę znaleźć informacji o zasadach jakie tam obowiązują.
Niestety dwa tygodnie temu zmieniły się zasady. Poprzednio wystarczyło wrzucić 300 zdjęć rocznie, żadne nie musiało się sprzedać. Od 2020 roku wystarczy wrzucić jedno nowe, ale roczna sprzedaż to minimum 150 pobrań.
Dziś miał mi wrócić plan abonamentowy i... jest niefajnie :x totalny logout, nic nie działa, na telefonie działa LR - ale to marne pocieszenie
39818