Zobacz pełną wersję : 2 karty graficzne, 2 monitory + monitor/tablet
Witam. Mam pytanie, czy da się to pod windowsem jakoś skonfigurować. Mam 2 karty graficzne i podpięte 2 monitory- opcja "rozszerz ". Teraz chciałbym jeszcze podłączyć tablet kanvas, który jest zarówno monitorem, jak i tabletem graficznym. Chciałbym na nim mieć to, co na monitorze 2, z zachowaniem przypisania profilu kolorów dla każdego z trzech. Da się to jakoś zrobić, czy takie rzeczy to tylko w erze ?
Dzięki za pomoc.
Witaj, zerknij do specyfikacji czy masz jakieś wejście na sygnał video w tym tablecie, zdziwiłbym się jakby było.
Kwestia kolorów to już w ogóle abstrakcja :)
Nie można do zdublowanego ekranu przypiąć innych profili. W Windows to nie działa, to nie Mac. Trzeba ustawić jako ekrany rozszerzone. Oczywiście pod uwagą trzeba mieć, że Windows lubi zrobić *******nik z przypisywaniem profili do poszczególnych ekranów.
Dzięki Tom. Tak myślałem, że będzie to trudne. Koesh, ma hdmi i pokrywa prawie całe adobergb ������
Hmmm, a co ma HDMI do AdobeRGB?
Dzięki Tom. Tak myślałem, że będzie to trudne. Koesh, ma hdmi i pokrywa prawie całe adobergb ������
Masz wejście HDMI ?
Tak. Tablet podłączasz przez hdmi i usb. Co w tym dziwnego ?
https://www.cyfrowe.pl/huion-tablet-graficzny-pen-display-kamvas-pro-16-premium-polska-dystrybucja-p.html?gclid=CjwKCAjwgbLzBRBsEiwAXVIygNyu_YmOOBYiQ l4f5NEy1fcd_AY-uXRO-VQbcYQoAtIST3i4AruWvxoCadoQAvD_BwE
Po kalibracji sam byłem w szoku, pokrycie i delta.... Fajne cacko :)
- - - - kolejny post - - - - - -
Hmmm, a co ma HDMI do AdobeRGB?
Nic, odpowiedź dotyczyła dwóch części pytania, więc się nie czepiaj :)