Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] I nie opuszcze Cie az do smierci......
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)
Shot with E-500 (http://profile.imageshack.us/camerabuy.php?model=E-500&make=OLYMPUS+IMAGING+CORP) at 2007-06-27
Tytuł... Nie wiem czy jakakolwiek starsza osoba użyła by takich słów.
Tytuł... Nie wiem czy jakakolwiek starsza osoba użyła by takich słów.
Ja tez nie wiem , trzeba zapytac 100 przypadkowych lydzi co mysla na ten temat najlepiej pomiedzy 70 a 90 rokiem zycia, jak masz chwile to sie tym zajmi albo nie zawracaj sobie D......Y takimi przemysleniami " Co by bylo gdyby".
Lu_natyk
27-06-2007, 21:59
Dobra fotografia... taka "prasowa"...
Gratuluję momentu...
EDIT: patrzę i chyba jednak brakuje mi ostrości... choć to nie tak bardzo wadzi... EDIT END ;)
pozdrawiam
Lu_natyk
Zdjęcie ma coś w sobie, jestem za.
Pozdrawiam
[...] nie zawracaj sobie D......Y takimi przemysleniami " Co by bylo gdyby".
Żenujące. :)
świetny pasek, wiele zwiedził z tą kobietą
mam w domu taki stary gruby Nikona z metalowymu oczkami, ładna rzecz
fajne, bardzo dopasowane kolory i dobrze uchwycone, szkoda że gybi ostrość ale i tak to nie wpływa na zdjecie
mógł byś opowiedzieć historie tej kobiety?
Mogl bym , ta historia jest krotka to zdjecie zostalo zrobione na jazz festiwalu a ta kobieta zostala wypatrzona przezemnie z tlumu. I tyle .......... szkoda, prawda? ale nie bylo szansy z nia porozmawiac.
Pozdrawiam.
Mogl bym , ta historia jest krotka to zdjecie zostalo zrobione na jazz festiwalu a ta kobieta zostala wypatrzona przezemnie z tlumu. I tyle .......... szkoda, prawda? ale nie bylo szansy z nia porozmawiac.
Pozdrawiam.
Pentax Pentaxem, ale jaki potężny Metz u lewego boku...
Pentax Pentaxem, ale jaki potężny Metz u lewego boku...
dokladnie tak jak mowisz. Pozdrawiam.
Kurcze szkoda, że taka krótka. Ostatnio zaczęło mnie strasznie kręcić rozmawianie z ludzmi których fotografuje stąd ta ciekawość.
Fot dramat, tytul tym bardziej.
Elizabeth
30-06-2007, 09:46
Fajna fotka
Facet opanuj sie :/
czytalem twoj komentarz do fotki " RYSIEK" powiem krotko, twoje IQ = 0
a co do tej fotki to proste moze ci sie nie podobac, to kwestia gustu a o gostach sie nie dyskutuje.
Czyli, ze jak mi sie nie podoba, to mam nic nie pisac i dyplomatycznie milczec? Facet, zyjemy w wolnym kraju z prawem do wyrazania swoich opinii prawda? Czy pomylilem kraje, lub tym bardziej fora? Na temat IQ lepiej sie nie wypowiadaj, bo zdolnosc do uniesienia krytyki az zanadto wskazuje na niedowlad zawartosci powyzszego w twojej korze mozgowej.
Kraftsman
01-07-2007, 02:39
twoje IQ = 0
Na temat IQ lepiej sie nie wypowiadaj, bo zdolnosc do uniesienia krytyki az zanadto wskazuje na niedowlad zawartosci powyzszego w twojej korze mozgowej.
Wycieczki na temat IQ proponuję sobie odpuścić.
Zdjęcie zatrzymuje oko ze względu na emocję starszej Pani. Chyba jest nieostre.
Wycieczki na temat IQ proponuję sobie odpuścić.
Zdjęcie zatrzymuje oko ze względu na emocję starszej Pani. Chyba jest nieostre.
Masz racje i z IQ i ze zdjeciem. ponioslo mnie. pozdrawiam.
Możesz bardziej rozwinąć swoją myśl .
Co jest dramatyczne fotka kobieta pentax ostrość kadr b&w autor ?
Jeśli juz kolego "Profesjonalisto" krytykujesz to powiedz mu za co ...
Ps. Całe szczęście że jest demokracja na forum i....... " Dodaj do Listy Ignorowanych " (http://forum.nikon.org.pl/profile.php?do=addlist&userlist=ignore&u=1945)
Swietna fotka uwielbiam takie momenty, (jak by ta kobieta miała jakąś nowoczesną cyfrę to niebyło by już to, SUPER).
Ps. założę sie, że ustawia przysłonę :)
Równie dobrze starsza pani może myśleć: "Już nie mam siły na to stare, poobijane badziewie, stale się ten pierścień zacina. Trzeba przejść na cyfrę..."
Pozdrawiam.
paparazzo
10-07-2007, 23:49
haha yans - uprzedziles mnie z wypowiedzia ;)
Równie dobrze starsza pani może myśleć: "Już nie mam siły na to stare, poobijane badziewie, stale się ten pierścień zacina. Trzeba przejść na cyfrę..."
Pozdrawiam.
haha .......... dobre tez mi sie podoba. pozdro.............
zdjęcie wg mnie ciekawe, natomiast uwaga techniczna jest taka, że niepotrzebnie robiłeś je na czasie 1/30 skoro wyszła Ci przesłona 7,1
ale dla mnie i tak fajnie :)