Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] _WPK2681 A Busko sobie lśni na horyzoncie...
8 znaków:
36866 (https://wpkx.pl/_WPK2681%20A%20Busko%20sobie%20lsni%20na%20horyzon cie.jpg)
Jak ty masz takie widoki "z okna" to zazdroszczę
bo się podoba
Z okna samochodu.
Jednak żeby pstryknąć, wolałem zatrzymać się i wysiąść, gdyż mój nobliwy kanapowóz jest permanentnie ubłocony niczym jakiś trędi crossover. :D
Dziękuję.
Z samochodu czy nie to mi brakuje takich widoków
muszę się wybrać kiedyś w twoje strony
a no nie, więc wybiorę się kiedyś za miedzę i zobaczę czy mnie nie oszukujesz że wystarczy wysiąść z auta i pstryknąć ;)
Trzymam za słowo.
Tylko zadzwoń wcześniej, żebym domakietki zdążył ustawić. :D
wiedziałem, że to wszystko fałszywe :D
jurkarol
04-03-2020, 22:53
Ale Buska z Buska nie zobaczysz! Tym bardziej na horyzoncie, więc nie ma po co tam jechać. Ha. Taki widok jest na pierwszej górce od Krakowa.
Polecam dróżkami od Krakowa jechać, przez Jurkow, tam kościół gotycki parafii św. Teresy z Avila, potem sanktuarium w Młodzawach. Doliną Nidy, górą, Pińczów, Wislica. Magiczne miejsca, kiedys prawie centrum Polski. No a na deser Busko!
Gdy będę już duży, tak właśnie pojadę!
Ale Buska z Buska nie zobaczysz! Tym bardziej na horyzoncie, więc nie ma po co tam jechać. Ha. Taki widok jest na pierwszej górce od Krakowa.
Polecam dróżkami od Krakowa jechać, przez Jurkow, tam kościół gotycki parafii św. Teresy z Avila, potem sanktuarium w Młodzawach. Doliną Nidy, górą, Pińczów, Wislica. Magiczne miejsca, kiedys prawie centrum Polski. No a na deser Busko!
o panie ja tu się czaję czy nos wyściubić z piwnicy a to brzmi jak wyprawa na biegun za czasów Amundsena ;)