Zobacz pełną wersję : [Tło] Zapytanie
Fenixs_Ck
28-02-2020, 11:53
Witajcie, mam pytanie odnośnie tła fotograficznego...Czy np. płytki mogą posłużyć za tło do figurek? Stosował ktoś ?...Pozdrawiam
2pompony
28-02-2020, 13:36
ZWARIOWAŁEŚ?!
Tak otwartym textem o to pytać?! Przecież to karalne, nie słyszałeś o prawie? To znaczy wiesz, jak chcesz piracić, to w domu, w tajemnicy, zachowując ostrożność - można (czasem ludzie tak robią po kryjomu), ale pisać o tym głośno na forum... Unikałbym pytania o płytki, to śliska sprawa.
Ale kafelki to inna historia, tymi możesz dowolnie manipulować; można ich używać w całej pełni i całkowicie legalnie.
Za tło może służycz wszystko co odesparuje obiekt od otoczenia. Musisz bardziej sprecyzować o jakie zdjęcia ci dokladnie chodzi. Jakie to płytki i jakie figurki.
Fenixs_Ck
28-02-2020, 16:05
Chodzi mi o kafelki na ścianę i podłogę za tło...a co do figurek to np. mam aniołki i chciałbym się nimi pobawić......
beduin17
28-02-2020, 17:02
W sumie nie rozumiem pytania. Masz płytki i aniołki to zrób im zdjęcie i zobacz co wyjdzie.
Coś wyczuwam niedługo linka albo do płytek albo do aniołków [emoji14]
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Te aniołki to w bieliźnie czy akt będzie ?
Płytki, kafelki, terakota, flizy... ;)
2w1... Aniołki w płytkach...
Podstawa: talerz drewniany do pizzy.
Tło: prześcieradło (napięte).
Jak nie masz stosownych umiejętności to odpuść sobie obiekty błyszczące (płytki).