Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Pośród stokrotek...
Witam,
Zapraszam do oceny mojego zdjęcia. Czornyj, pragnę podziękować za spiatajzera;). Troszkę go zmodyfikowałem na własne potrzeby ale ogólnie jest super. Podoba się efekt jaki z niego można uzyskać na zagranicznym forum;).
A modelka to Dorota. Choć nie lubi gdy robi się jej zdjęcia, to lubi stokrotki. Co też skrzętnie wykorzystałem;).
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://photos.photosig.com/photos/98/61/2016198-46bb2ad2f31b056e.jpg)
Pozdrawiam:
AMI
shadowArt
27-06-2007, 14:54
Hmm.
Moim skromnym zdaniem stokrotki prześwietnie wyglądaja na tle zielonej trawy...
Zdecydowanie brakuje mi tutaj koloru. Sepia to tak na siłę jakby.
Hmm.
Moim skromnym zdaniem stokrotki prześwietnie wyglądaja na tle zielonej trawy...
Zdecydowanie brakuje mi tutaj koloru. Sepia to tak na siłę jakby.
całkowicie się zgadzam - stokrotki pieknie wyglądają wśród zielonej trawy, bez tej zielonej trawy, nawet zerwane tracą wiele, a celowo przekstzałcone do sepii... - AMI wybacz, ale powiedzmy, że do mnie to nie trafia
Oki:) przyjmuje oczywiście. I dziękuję. Wspomne tylko o sepji( i to nie w obronie;) ), iż celem była lekka stylizacja na "dawne" czasy i chęć uwypuklenia modelki a nie kwiatków. Tylko, że tytuł chyba niefortunnie już ukierunkował spojrzenie;).
Dziękuję i pozdrawiam:
AMI
shadowArt
27-06-2007, 15:38
Wtedy jakoś kombinuj nad ostrością modelki a rozmyciem tła (stokrotek), wtedy będzie piękne tło i piękna modelka :)
fotke glownie robi modelka niewatpliwie piekna..niemniej nie jest tak zle jak poprzednicy pisza...mnie sie foto podoba...chetnie dla porownania zobaczylbym w kolorze.
...a mi się sepia tutaj podoba (choć kolor dla ciekawości bym zobaczył). Piękna modelka, ładny kadr. Miodzio :)
bardzo fajne i naturalne foto
Bardzo ładny kadr. Ciekawe jakby to wyszło w kontrastowym cz-b, a nie w sepi?
Dziękuję wszystkim za opinie!!! Trzymajcie kciuki bo za kilka dni bronie drugi kierunek i w końcu będę mógł oddać się już tylko przyjemnością (zwłaszcza tym fotograficznym;) ). Na razie znikam z forum i wszystkim życzę miłego ( już niedługo;) ) weekendu.
Pozdrawiam:
AMI
shadowArt
28-06-2007, 11:07
AMI - przyjemnościom :D
Powodzenia!
Oki:) Wspomne tylko o sepji( i to nie w obronie;) ), iż celem była lekka stylizacja na "dawne" czasy
AMI
hmm, jak na dawne czasy to po pierwsze nie taka nowoczesna ramka i po drugie nie taki odcień sepii.
BTW zdjecie mi się podoba ale jednak wolałbym w kolorach
hmm, jak na dawne czasy to po pierwsze nie taka nowoczesna ramka i po drugie nie taki odcień sepii.
BTW zdjecie mi się podoba ale jednak wolałbym w kolorach
stylizacja jakimś stylem to coś innego niż dokładne użycie tego stylu :)
Niedzwiedz
28-06-2007, 12:43
jak dla mnie super ale jednak zgodze sie z piszacymi jednak zielen potrzbna w tej fotce :)
najs ale w kolorze tez chciałbym zonaczyc .