Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wichrowe czuby B&W
Hej,
Starałem się oddać nieco aury tajemniczości. Zdjęcie robione wieczorową porą po tęgiej burzy. Było pochmurno, ponuro i pusto.
Dajcie znać czy się udało?
36497
Zdjęcie ogólnie fajne, ale w mojej opinii, można by więcej mięsa wydobyć.
krzysztofz24
17-02-2020, 23:27
Kadr i klimat spoko.
Hmm...co do miesa;-). To mozna by zrobic wersje bardziej podkrecona i kontrastowa, ale ja chyba wole tak jak teraz. nie jest jakos tak bardzo mocno ale na pewno nie jest mdlo i bardzo delikatnie.
Takie zrownowazone BW z klimatem. Troche jakis film BW mi to przypomina tylko nie napisze jaki bo wiecej na slajdach w analogu robilem niz na negatywach BW:-)
Dla mnie dodaje to takiej aury tajemniczosci troche, ten charakter BW...
Zdjęcie ogólnie fajne, ale w mojej opinii, można by więcej mięsa wydobyć.
Dzieki. Próbowałem więcej wycisnąć ale to już było dla mnie za mocne.
Kadr i klimat spoko.
Hmm...co do miesa;-). To mozna by zrobic wersje bardziej podkrecona i kontrastowa, ale ja chyba wole tak jak teraz. nie jest jakos tak bardzo mocno ale na pewno nie jest mdlo i bardzo delikatnie.
Takie zrownowazone BW z klimatem. Troche jakis film BW mi to przypomina tylko nie napisze jaki bo wiecej na slajdach w analogu robilem niz na negatywach BW:-)
Dla mnie dodaje to takiej aury tajemniczosci troche, ten charakter BW...
No właśnie o taki charakter, lekki niepokój mi chodziło. Super, że da się to wyczytać. Pozdrawiam.