Zobacz pełną wersję : [ Ptaki ] Szajka
Ładna ekipa! U mnie przy karmniku to samo ;)
dzięki, no ekipa była konkretna
ojej, tylko jeden ostry...
Ekipa fajna, a badylek najlepszy.
2pompony
17-02-2020, 16:06
Ona naprawdę siedziały tak w rządku? Czy pomogłeś im trochę składając kilka klatek, lub coś podobnego? I ten patyk się tak kończył samodzielnie, czy troszkę go podłamałeś photoshopem?
Dzięki za komentarze.
2pompony wszystko na zdjęciu jest oryginalne i bez żadnego wklejania i modyfikowania, jedna klatka - banda siedziała na raz, a patyk nie ruszany w PS ;)
2pompony
17-02-2020, 17:11
Dzięki za odpowiedź - tym bardziej gratuluję ujęcia!
Przyznaję, że miałem pewne podejrzenia - bo ja nie widziałem nigdy takiej bandy (w dodatku tak zgodnie siedzącej na jednej ławeczce), może poza wróbelkami, jak jeszcze było ich więcej w miastach i młodymi jaskółkami, jak siedziały w grupce. Ale z doskoku obserwując kowaliki, sikory, dzwońce i inne takie nie myślałem, że one łażą tak w grupkach.
Nooo, nie mogę się napatrzeć, piękne zdjęcie.
Wind Mill
17-02-2020, 20:37
ojej, tylko jeden ostry...
Czyli powinien być tytuł "Herszt i Ferajna"? ;)
Level master: test AF na szeregu drobnego ptactwa. Początkujący focą bateryjki. :D
krzysztofz24
18-02-2020, 01:57
Super to zdjecie.
Fenomenalnie zlapany moment.
A jeszcze w polaczeniu z tytulem, ktory jest idealnie dobrany.
Mam wrazenie, ze ten srodkowy, ostry ptak patrzy zadziornie, troche spode lba i tylko mysli jaki by tu dym rozkrecic, ewentualnie komu spuscic lomot:-);-).
Świetne , dla mnie wszystko pasi
Wind Mill
18-02-2020, 10:25
...Mam wrazenie, ze ten srodkowy, ostry ptak patrzy zadziornie, troche spode lba i tylko mysli jaki by tu dym rozkrecic, ewentualnie komu spuscic lomot:-);-).
Na moje 4 oczy to wszystkie maja to spojrzenie. Gang. :D
Fenixs_Ck
24-02-2020, 15:51
Extra zdjęcie, dla mnie podoba się