Zobacz pełną wersję : [ Ptaki ] Krzyk
https://i.postimg.cc/kXwwvQdK/DAM1329.jpg
Ciężko komentować Twoje zdjęcia...
Tak, trochę głupio cały czas chwalić i nie bardzo mieć się do czego przyczepić ;)
jjj Dziękuję Ci bardzo. Pozdrawiam.
Patrząc na Twoje zdjęcia człowiek zdaje sobie sprawę, jaki piękny jest ten świat rodzimej przyrody. A z drugiej strony szkoda, że ta przyroda jest tak odległa od naszego codziennego życia. Również pozdrawiam.
tbogdanowicz
07-01-2020, 21:52
Można się przyczepić do światła :p, ale na to autor wpływu nie miał.
Świetnie uchwycony moment.
jjj Jeszcze raz wielkie dzięki, tbogdanowicz Światła nie było zupełnie ale szczerze mówiąc marzył mi się bielik w takim świetle. Pozdrawiam Was.
tbogdanowicz
07-01-2020, 22:14
Światła nie było zupełnie ale szczerze mówiąc marzył mi się bielik w takim świetle. Pozdrawiam Was.
No właśnie. Po napisaniu komentarza, zacząłem się zastanawiać, czy dzięki takiemu światłu, to zdjęcie nie jet lepsze od kontrastowych z niskim ciepłym słońcem jakie wielu lubi :-).
Tutaj nieomal czuć rześkie powietrze.
No właśnie. Po napisaniu komentarza, zacząłem się zastanawiać, czy dzięki takiemu światłu, to zdjęcie nie jet lepsze od kontrastowych z niskim ciepłym słońcem jakie wielu lubi :-).
Tutaj nieomal czuć rześkie powietrze.
Dokładnie. Dzięki temu widać niemal każdy szczegół tego majestatycznego ptaka.
Jak zwykle piękna fotografia, tak jak Koledzy napisali ciężko komentować, bo pod każdą Twoją fotografią byłyby takie same komentarze: świetnie, ekstra, bajka itd. Osobiście podziwiam Twój warsztat fotograficzny, pasje i każde zdjęcie oglądam z wielką przyjemnością.
Dziękuję Wam bardzo za ciepłe komentarze. Pozdrawiam.