PDA

Zobacz pełną wersję : Brak subskrypcji youtube na gmail

manfred
31-12-2019, 08:30
Od jakiegoś czasu zauważyłem że nie otrzymuję na komputer na adres gmail informacji o nowych filmach w kanałach które subskrybuje. Sprawdziłem ustawienia i w zakładce powiadomienia wszystko mam włączone. Poprawny adres email. Oraz ikona dzwonka również poprawnie zaznaczona. Co może być przyczyną ?
PS Na stronie yt widzę że są nowe treści niestety informacji o tym nie otrzymuję.

bomkallo
31-12-2019, 09:38
Ustawienia->Powiadomienia / powiadomienia e-mail -> twoje preferencje -> subskrypcje tez?

manfred
31-12-2019, 09:44
Też mam zaznaczone aby przychodziły. Co dziwne na telefon są powiadomienia nie dostaję tylko na gmail

bomkallo
31-12-2019, 09:48
Na gmailu zakladka spolecznosci tez pusta? tj. ogolnie folder kategorie i sprwadzic czy tam moze cos sie nie ukrywa, az z ciekawosci wlaczylem to u siebie zobaczyc, czy cos dotrze

manfred
31-12-2019, 09:55
Są powiadomienia ale z innych serwisów dla mnie mało istotne. Mam wrażenie jak by coś blokował całego yt. Bo nie otrzymuję żadnych informacji z żadnych kanałów.

bomkallo
31-12-2019, 12:49
Hm, no u mnie to jednak zaskoczylo, po tym jak oznaczylem twoje pref. / subskrypcje mail z yt z powiadomieniem wpadl w 'spolecznosci', no i dzwonek w tryb z uszami tj. 'wszystkie' :P

manfred
31-12-2019, 18:30
Hm, no u mnie to jednak zaskoczylo, po tym jak oznaczylem twoje pref. / subskrypcje mail z yt z powiadomieniem wpadl w 'spolecznosci', no i dzwonek w tryb z uszami tj. 'wszystkie' :P

Wszystko to mam zaznaczone. dzwonek z uszami mam od zawsze :-) Przejrzałem wszystkie etykiety na gmail aby sprawdzić czy gdzieś nie lecą te powiadomienia. Niestety wszystko puste. W ustawieniach na yt mam wszystko co możliwe zaznaczone aby wysyłało do mnie i w kosmos:-) Niestety uparty. Ale tak sobie przypominam że jak wgrałem nowy system W10 tzn wymieniłem dyska na nowy ssd to od tego momentu brak jest powiadomień.

bomkallo
31-12-2019, 18:45
Gdzie cie panie system ma z tym zwiazek :) Jestes pewien, ze kanal, ktory obserwujesz cos wrzucil?:P ja czekalem z 5h zanim bylem pewien, ze dochodzi. Domyslam sie, ze support gugla to szmelc, ale ewentualnie probuj. Gmail i YT to jedno i to samo, wiec watpie zeby od tak cos blokowalo po stronie smtp.

manfred
31-12-2019, 19:02
Gdzie cie panie system ma z tym zwiazek :) Jestes pewien, ze kanal, ktory obserwujesz cos wrzucil?:P ja czekalem z 5h zanim bylem pewien, ze dochodzi. Domyslam sie, ze support gugla to szmelc, ale ewentualnie probuj. Gmail i YT to jedno i to samo, wiec watpie zeby od tak cos blokowalo po stronie smtp.

Tonący Panie scyzoryka się chwyta a że nie wie gdzie spartolił sprawę to na system zwala :-) Jestem pewien że jest nowy film bo na stronie yt w powiadomieniu jest wyświetlony nowy film dlatego powinna się o tym pojawić informacja na gmail. Do tej pory wszystko śmigało tak jak trzeba. Było tych powiadomień kilkadziesiąt i w miarę czasu oglądałem. Teraz muszę wejść na stronę yt i tam w powiadomieniach sprawdzić co jest nowego na subskrypcji

manfred
31-12-2019, 21:55
Hura jutjup powrócił do manfreda

tomeh
09-01-2020, 01:55
Czyli co samo się naprawiło czy jak? Bo przeczytałem wszystko o ustawieniach i tym że było zaznaczone poprawnie i na końcu nie wiadomo co - czyli jak błąd gmaila lub youtube i sam się naprawił?

Jeśli jesteś sporym twórcą na YT masz linka do chatu online 24 na h z żywą osobą jaka rozwiązuje często problemy https://support.google.com/youtube/answer/6249136?visit_id=637141244633347038-3111791246&hl=pl&rd=1 jakie powstają na YT

manfred
09-01-2020, 07:11
Tak w pewnym momencie wszystko ruszyło.