Zobacz pełną wersję : Dzik ma bardzo ostre kły
spiritus
08-12-2019, 14:59
Bliskie spotkanie z waćpanem. D500+70-300.
ISO 32000 i później jeszcze dodatkowo wyciąganie w LR.
34581
Noo..., zdjęcie słabe, ale odyniec potężny ;)
spiritus
08-12-2019, 15:04
Noo..., zdjęcie słabe, ale odyniec potężny ;)
Słabo bo łapałem szczątki światła... już było mocno po zachodzie a obiektyw do najjaśniejszych nie należy.
Iso takie dlatego, że się przestraszyło dzika :D
Nie mniej jednak, jak na 32k jest nieźle :)
cz4rnuch
08-12-2019, 15:13
Słabo bo łapałem szczątki światła... już było mocno po zachodzie a obiektyw do najjaśniejszych nie należy.
To nie ma znaczenia. Pokazałeś zdjęcie i ktoś się odniósł do jego jakości. Jakość jest bardzo słaba. A kadr niewiele lepszy.
spiritus
08-12-2019, 15:23
To nie ma znaczenia. Pokazałeś zdjęcie i ktoś się odniósł do jakości technicznej. Inna sprawa, że sam kadr też nie jest jakiś szałowy.
No wiem, że zdjęcie słabe. Jednak zobaczyć dzika z takiej odległości w lesie to nie jest codzienność i ustawianie kadru to ostatnie o czym myślałem. Szybkie zdjęcie i trzeba się było wycofać :D
cz4rnuch
08-12-2019, 15:24
No nie wiem. U mnie tego tyle, że wyprowadzając wieczorem psa czasami się o nie potykam. A mieszkam w centrum miasta.
spiritus
08-12-2019, 15:29
No nie wiem. U mnie tego tyle, że wyprowadzając wieczorem psa czasami się o nie potykam. A mieszkam w centrum miasta.
No ja tego na porządku dziennym nie mam. Serio :)
U mnie trzeba się zaszyć w środek lasu aby takiego spotkać.
wyprowadzając wieczorem psa czasami się o nie potykam.
Mając psa na dziki też bym się nie bał.:-)
Mając psa na dziki też bym się nie bał.:-)
Gorzej, jak ma psa zaczepno-obronnego, bo wtedy pies zaczpia a On musi bronić psa ;)
sokolnik
08-12-2019, 19:13
potwierdzam :D
Przez nie mi się do Orlowa nie chce po nocach jeździć, więc też potwierdzam [emoji13]