Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] pocztowka z Holandii (Zaanse Schans)
bardziej pocztowkowo sie chyba nie da :) holendersko, no to mozna by jeszcze chodaki, wiatrak, krowe i rolke sera dorzucic. pracuje nad tym :)
miejsce: Zaanse Schans, wies-muzeum ze swobodnym dostepem (przez cala dobe). pewnego sympatycznego wieczorku w lecie...
1.
33663
2.
33664
3. (z filtrem koralowym)
33665
paparapa
18-11-2019, 17:58
Super :), widzę że ta nieszczęsna lampa na trzeciej focie krzywa była i jest nadal .... i nikomu to nie przeszkadza.
Przynajmniej na 3 jest fota prosta (1 leci w lewo, 2 w prawo). No i kadrowo i kolorystycznie dla mnie najfajniejsza. A lampę to można w PS wyprostować, bo trochę zaburza feng shui ;)
paparapa
19-11-2019, 01:25
. A lampę to można w PS wyprostować, bo trochę zaburza feng shui ;)
Widać z tego że Holendrzy maja feng shui w d.... bo tam prawie wszystkie lampy są krzywe :)
Fajne, ale kompozycyjnie brakuje mi prawej. Jeśli były tam tylko przeszkadzajki, to ciachnąłbym lewą stronę.
jedynka wygląda jak zdjęcie makiety przez swój minimalizm i brak obiektów w tle i na pierwszym planie. Bardzo mi się podoba ten efekt i miejsce.
Fajne, ale kompozycyjnie brakuje mi prawej. Jeśli były tam tylko przeszkadzajki, to ciachnąłbym lewą stronę.
ale wszystkie trzy, czy tylko ostatnie?
generalnie, to tam z prawej wlasnie ciezko jest. tu troche widac:
33719
33720
33721