Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Iński Park Krajobrazowy
Witam. Eksplorując ten piękny zakątek Pomorza Zachodniego zawsze targam ze sobą puszkę. Zdjęcia będą impulsywne czyli zupełnie nieprofesjonalne.
1.
33345
2.
33346
3.
33347
4.
33348
Na razie.
Kadry są ok, normalne, ale dla mnie obróbka jest nazbyt forsowna...
Spróbuj to zrobić raz jeszcze, bardziej naturalnie, nie w taki inwazyjny sposób, a efekty tego będą znacznie lepsze.
Wkrótce wrzucę coś z tematu bez obróbki. Na razie brnę
5.
33353
6.
33354
Nikonozaur
27-11-2019, 22:59
Robiłeś telefonem? Pod każdym względem fotki bardzo słabe. Szkoda, jeżdżę tu od pół wieku i jak zobaczyłem tytuł wątku natychmiast zagrały emocje.
raziel79
29-11-2019, 16:32
No właśnie - jakość... Czym robione?
To już nawet nie chodzi o to czym robione, tylko co się "wydarzyło" przed komputerem... a tam nie zadziało się dobrze.
No cóż, przyjmuję krytykę, już chyba dostrzegam swoje błędy. Czas się douczyć, może jeszcze nie jest za póżno, ale równocześnie odnoszę wrażenie jakbym co najmniej poprzewracał krzyże na cmentarzu.
Chyba , że to popełniłem.
Dziękuję i pozdrawiam.
dziadek.
dziadek ośmieliłeś się zrobić zdjęcia, to po pierwsze. Po drugie zamieściłeś je na forum, na którym wszak publikują największe tuzy fotografii. Nie dziw się więc :-)
Nikonozaur
30-11-2019, 10:48
dziadek ośmieliłeś się zrobić zdjęcia, to po pierwsze. Po drugie zamieściłeś je na forum, na którym wszak publikują największe tuzy fotografii. Nie dziw się więc :-)
Nie pisz bzdur. Jeden robi fotki lepiej, drugi gorzej, to naturalne. Problem polega na tym, że jeden wyciąga wnioski z krytyki, a drugi biadoli. Dojście do jako takiego poziomu wymaga pracy, samo się nie zrobi.
Poza tym pisz na temat fotek, a nie komentujących - takie tu zasady.
Przepraszam za OT.