Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] ze zdziwieniem
znalazlem w szufladzie fote .. wieki minely od jej zrobienia wiec dla kontrastu pokaze cos ze swoich cyfrowych poczatkow :)
milego ogladania
http://psychodelic.org/%7Esailor/forum/akt/c_DSC_9802.jpg
teraz robisz "troszkę" lepsze ;), tak ociupinkę :D, ale jeśli to były Twoje początki to chciałbym mieć takie :)
no byly to poczatki zabawy cyfrowa lustrzanka kiedy wreszcie trafily pod strzechy :) nie mialem pojecia o balansach bieli i innych magicznych formulkach ;P
ale sprzedawaly sie te foty znacznie lepiej niz aktualne dopracowane i w kazdym calu dopieszczone
apropos - jest to przyklad jak wykorzystac 2x100ws funsporta :)
miałeś coś przed lustrzanką ? czy to był totalny początek ?
cyfrowego? nic.
ale wszesniej mialem smiene druha lubitela agata zenita altixa kieva minolte nikona plus pozyczalem namietnie mamyie kieva i hasselka :) .. no i kiedy sie dalo to lapalem w raczki wszlekie mozliwe pstrykadla i blyskadla .. mozna powiedziec ze byl czas kiedy bylem analogowym onanista sprzetowym :)
Jak na pierwsze cyfrowe to rewelka.
Ja bym leciutko zretuszował te nóżki ;) ale pozatym świetna poza i dobranie rekwizytu - fajny kontrast.
To ja czekam na więcej tych wczesnych ;).
Pozdrawiam:
AMI
To ja czekam na więcej tych wczesnych ;).
na szczescie pokryl je elektroniczny kurz i zaslona zapomnienia... choc mam jeszcze jedno pudlo z cdkami ktorego boje sie otworzyc :D
Dobrze, że to początki z cyfrą a nie z foto ogólnie, bo bym chyba poszedł sprzedać puszkę, szklarnię, duperele i poszedł się zapić ;)