Zobacz pełną wersję : [ Motoryzacja ] Wieprzkowy szklok
Auto od koleżanki, niestety chce go sprzedać więc musiałem go na szybciora uwiecznić :-)
1.
32210
2.
32211
3.
32212
4.
32213
5.
32214
6.
32215
7.
32216
8.
32217
9.
32218
10.
32219
11.
32220
Szkoda, że na szybciora - jak to nazwałeś. Czuję jednak niedosyt oraz brak kluczowych kadrów. Czy to auto ma w ogóle kierownicę i siedzenia? Dlaczego tego nie pokazałeś? Detale niestety przytłaczają swoją wielkością (7,8,9). Nieciekawa perspektywa zegarów (5,6). Samochód świetny, w rewelacyjnym kolorze, fajne miejsce, odpowiednia pora - dobre światło, które wydobywa kolor auta. Z zewnątrz brakuje zdjęć z innych kątów i innej perspektywy. Najbardziej podoba mi się jedynka, chociaż ta linia na ziemi mi w ogóle nie pasuje. Brakuje wielu detali na zewnątrz (oświetlenie, koła, lusterka...)
Niestety to naprawdę było na szybko, w pewnym momencie miałem samoloty na plecach które czekają żeby zaparkować w hangarze. Te zdjęcia miały być robione 2 tyg. wcześniej na większym luzie - ale nie wyszło. Może go jeszcze dorwę na jakieś jesienne zdjęcia to coś pomyślę nad innymi kadrami, parę ujęć z takich jak te też powtórzę, bo nie do końca jestem zadowolony. Zdjęcia z wewnątrz są tak w ogóle z sierpnia. A te z zewnątrz z poniedziałku :-)
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
To jeszcze pokaż, co tam pod maską dycha, bo jest szansa na ładny widok.
To jeszcze pokaż, co tam pod maską dycha, bo jest szansa na ładny widok.Magnum 440. Też to mam na liście :-)
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka